Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Rating
#1
Salam semua.. Hari ni den nak kongsikan salah satu lagi fungsi yang ada dalam forum ini iaitu thread rating.

Jika korang rasa thread yang korang baca tu membantu korang atau ada memberi info yang baik.. Korang hanya perlu klik pada bintang tersebut..

Ada 5 tahap bintang disitu. Kalau rasa thread tersebut pantas diundi dengan 5 bintang.. tekan je kat bintang terakhir..

Semoga info yang ada dalam forum ini dapat memanfaatkan korang semua.

Selamat berforum Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement




Users browsing this thread: 1 Guest(s)