Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Artis Yang Korang Suka
#1
Dalam banyak artis2 yang ada kat dunia ni.. Artis yang yang korang suka sangat tgk Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
(08-09-2012, 03:39 AM)gamemaster Wrote: Dalam banyak artis2 yang ada kat dunia ni.. Artis yang yang korang suka sangat tgk Winking

[Image: alyssa-milano-2009-soccer-football-challenge-1VKC47.jpg]

Den suko tgk minah ni.. Alyssa Milano
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#3
(08-09-2012, 03:41 AM)Wonderweiss Wrote:
[Image: alyssa-milano-2009-soccer-football-challenge-1VKC47.jpg]

Den suko tgk minah ni.. Alyssa Milano

pergh rembes:heart::heart::heart:
Reply
Thanks given by:
#4
tak rembes pun haha Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#5
skang ni byk yg suka mata sepet2 je Winking
[Image: banner468x60.jpg]
Reply
Thanks given by:
#6
ohhhhhhhhhhhhh loopa

WinkingWinkingWinking
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#7
lopa tu sapa Winking
[Image: banner468x60.jpg]
Reply
Thanks given by:
#8
(08-26-2012, 10:38 PM)Shinichi Maki Wrote: lopa tu sapa Winking

awek aku hahahahha
Reply
Thanks given by:
#9
kalau hindi. Yg otai den suka juhi chawla..

yg moden2 ni Kareena kappor dgn katrina kaif

[Image: katrina+kaif+image.jpg]
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)