Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apakah jenis kuih raya favourite korang
#1
Dah nak raya ni.. Nak tanya skit. Korang suka makan kuih raya apa..

Den suka almond london
[Image: tR3hR.jpg]
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
(08-06-2012, 05:09 PM)zaman_persie Wrote: Dah nak raya ni.. Nak tanya skit. Korang suka makan kuih raya apa..

Den suka almond london


Lar..rugi sape x jwb..

aku ni suka kuih raya tradisional je..

putu kacang, bahulu,wajik dan yg sewaktu dgnnya...Winking
Reply
Thanks given by:
#3
kuih kacang je Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#4
TEMPEYEKK http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9G...dW_kBN-2FA
Reply
Thanks given by:
#5
rempeyek ke tempeyek ?
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#6
kuih tat nenas..hehehe....
Reply
Thanks given by:
Advertisement




Users browsing this thread: 1 Guest(s)