Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Siapakah Yang Bakal Menggantikan Dato Lee Chong Wei Selepas Ini ?
#1
So da tamat da olimpik untuk sukan badminton di mana dato LCW tewas di tangan Lin Dan..

So persoalan kat sini. Next olimpik, apakah persediaan BAM dan siapakah pelapis yang bakal menggantikan Dato LCW selepas ini..
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
rasanya kena buat sistem pencarian. Dah takde masa nak didik pelapis2 dalam satu bangunan. Kat Malaysia ni byk indoor sports game untuk badminton ni.

Kalau daapt buat tournament satu malaysia untuk indoor building ni. Kita asing2 kan setiap cawanagan ada kat malaysia ni.

Last2 tinggal juara dengan juara. Pas tu juara lawan juara dari negeri lain. Dan yg mungkin top 10 tu bawak masuk BAM ke. Mungkin costly skit, tapi nak tak nak, kalau nak cari hidden talent ni. Nak cipta Dato LCW yg lain mmg makan masa.
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)