Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pertanyaan Mengenai Maxis SKMM
#1
Den baru beli simkad maxis skmm ni.

Den nak tanya beberapa soalan...

Dia punya kuota cuma 700MB je kan. So kalau da lepas kuota tu sebelum genap sebulan.. lain2 hari tu speed dia camna..

Yg kedua plak. Berapa speed skmm ni bole pergi.. Tempat den ni tgk line cam tak berapa laju. Kadang-kadang je laju time pagi..

Sekian Winking

[Image: OpwHq.png]
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement




Users browsing this thread: 1 Guest(s)