Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Poll: Pilihan Korang
Kualiti
Kuantiti
[Show Results]
 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kualiti Atau Kuantiti Pips ??
#1
Salam. den nak tanya traders semua.. Ada sesetengah trader dia cuma trade dengan lot besar akan tetapi pip dia kecik dan begitu juga sebaliknya.

So kat sini mana lebih bagus.. Korang pilih kualiti pip ke atau kuantiti pips.

Selalu yg selalu trade pip kecik ni mesti depo besar ke ?
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
bedal ja dua2 yg mana sempat selagi akaun xmc hahaa
Reply
Thanks given by:
#3
bagi saya modal kecik bukak le 10 sen per pip. selamat sikit dipukul ombak. hedging pon tak kalut
Reply
Thanks given by:
#4
pips bukan ukuran dalam pelaburan...
Reply
Thanks given by:
#5
bagi saya xkesah kot..asalkn pandai cari pips mesti pandai cari profit..hehe
Reply
Thanks given by:
#6
trader kecilan makan pip byk baru kenyang Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#7
kuantiti kot...modal besar mmg takut ke laut...hehe
Reply
Thanks given by:
#8
(03-05-2013, 03:39 PM)irawsah Wrote: kuantiti kot...modal besar mmg takut ke laut...hehe


takut ke laut kene prektis smpai lebam la..kasi prektis smpai lunyai..
janji leh dpt profit Winking
Reply
Thanks given by:
#9
dapat profit nyer sikit....rugi yg banyak...masih lom konsisten
Reply
Thanks given by:
#10
bagi saya pips kecil atau besar adalah bergantung kepada trading plan... jaga MM...
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)