Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
John Doe in da hauzzz
#1
Big Grin 
salam perkenalan sumee

uikss sampai dabel thread,huhu sowie
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
(07-28-2012, 01:16 AM)JohnDoe Wrote: salam perkenalan sumee

uikss sampai dabel thread,huhu sowie

welkam2. selamat berposting
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#3
(07-28-2012, 01:21 AM)gamemaster Wrote: welkam2. selamat berposting

tengkiu,nak kena cukupkan 25 post ni,baru leh tgk thread forex,huhu
Reply
Thanks given by:
#4
(07-28-2012, 01:26 AM)JohnDoe Wrote: tengkiu,nak kena cukupkan 25 post ni,baru leh tgk thread forex,huhu

senang je.. jadi reporter kat current news tu kojap yo Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#5
selamat datang ke portalkini...
Reply
Thanks given by:
#6
(04-09-2013, 10:04 PM)khairilsz Wrote: selamat datang ke portalkini...

tengkiu
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#7
makin ramai makin la meriah portal kini
Reply
Thanks given by:
#8
wslm broo..welcome to portalkini n happy posting.. :)
Reply
Thanks given by:
#9
w'salam saya pun baru di sini harap dpd tunjuk ajar
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)