Portalkini
Hello There, Guest! Register
Selamat datang ke Portalkini.com. Jika ini kali pertama anda melayari website ini, sila gunakan button REGISTER untuk mendaftar. Selepas mendaftar anda mempunyai akses penuh kepada thread yang telah dikunci. Jika anda sudah mendaftar, sila klik LOGIN untuk masuk. Jika terdapat sebarang permasalahan dalam pendaftaran anda boleh klik butang CONTACT. Pendaftaran adalah percuma.

NordFX

All banners display are for advertisement only. Want to put your banner here with our latest lower rate ?? Click Here


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Portalkini Dilancarkan
#1
Salam semua. Saya selaku admin Portalkini.com ingin mengucapkan selamat datang dan selamat bergermbira ketika anda berforum disini :P:P

Sejarah awal saya mula buat forum.

Kalau ikut sejarahnya. Saya dah mula pasang script forum sejak dari zaman kolej. Mula dengan yang free menggunakan nama friendkorner.forumotion.com dan kemudiannya berpindah ke self hosted menggunakan nama friendkorner.net yang ditubuhkan sejak tahun 2009.

Forum friendkorner.net terpaksa ditutup sebab pihak hosting telah menutup syarikatnya. Jadi nak tak nak saya hilang forum saya begitu sahaja. Friendkorner saya abadikan di footer forum ini sebagai kenangan Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by: abgpoyo
Advertisement
#2
Wink 
(02-21-2012, 01:52 PM)DreamCatcher Wrote: Salam semua. Saya selaku admin Portalkini.com ingin mengucapkan selamat datang dan selamat bergermbira ketika anda berforum disini :P:P

Wah, Cantik, Semoga Berjaya ;)
Reply
Thanks given by:
#3
tq2. Winking nanti den buat full guide Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by: abgpoyo
#4
relax bos. pas ni ramai yg join balik Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#5
(02-21-2012, 09:30 PM)gamemaster Wrote: relax bos. pas ni ramai yg join balik Winking

tol tu. Lama tak berforum balik Winking
[Image: banner468x60.jpg]
Reply
Thanks given by:
#6
Tolong2 promo balik ye. Den pun tgh usaha ni.
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
Advertisement
#7
kena ada 1 ruangan yg xde kt forum2 lain ni..hmm nnti den fikirkn Winking
Reply
Thanks given by:
#8
bule submit ke section cadangan ye.. Winking
CETAK T-SHIRT, P.A SISTEM MAI PM CEK AREA NEGERI SEMBILAN


Reply
Thanks given by:
#9
masuk 4 tahun da. Kejap je rasanya Winking
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:




Users browsing this thread: 1 Guest(s)