Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
video baru fb ayda jebat-Projek XT
#1
Siapa follower fb ayda jebat mcm i?
video baru yg dia post hari ni memang menarik minat i
https://www.facebook.com/aydajebatfanpag...8522338071
haha, apa mesej yang nak disampikan dalam lagu oleh  Didi Astillah & Eddie Ghiller?

Stream pakai project XT? 
apa tu Project XT? I_do_not_know
Reply
Thanks given by:
#2
(08-31-2016, 08:59 PM)azian Wrote: Siapa follower fb ayda jebat mcm i?
video baru yg dia post hari ni memang menarik minat i
https://www.facebook.com/aydajebatfanpag...8522338071
haha, apa mesej yang nak disampikan dalam lagu oleh  Didi Astillah & Eddie Ghiller?

Stream pakai project XT? 
apa tu Project XT? I_do_not_know

Saya ! Saya !
Tapi saya tak tahu dia nak sampaikan mesej ape melalui lagu tu.
Hurmm  Disappointed
Reply
Thanks given by:
#3
entah, lagu tu mcm sebut hari baru , data percuma
hahaha, apa kaitan antara Project XT dgn Hari Baru dan Data Percuma
langsung tak dapat link apa yang nak sampaikan
Reply
Thanks given by:
#4
(08-31-2016, 11:28 PM)lina Wrote: entah, lagu tu mcm sebut hari baru , data percuma
hahaha, apa kaitan antara Project XT dgn Hari Baru dan Data Percuma
langsung tak dapat link apa yang nak sampaikan

Ni pasal Project XT ni bagus laa sebab dia macam internet burung hantu tu tapi dapt unlimited yonder music. 
Bagus laa cara Ayda Jebat promote Projek XT ni.
Terbaik !
Bagi 10 bintang  Winking
Reply
Thanks given by:
#5
(08-31-2016, 11:54 PM)Madi Wrote:
(08-31-2016, 11:28 PM)lina Wrote: entah, lagu tu mcm sebut hari baru , data percuma
hahaha, apa kaitan antara Project XT dgn Hari Baru dan Data Percuma
langsung tak dapat link apa yang nak sampaikan

Ni pasal Project XT ni bagus laa sebab dia macam internet burung hantu tu tapi dapt unlimited yonder music. 
Bagus laa cara Ayda Jebat promote Projek XT ni.
Terbaik !
Bagi 10 bintang  Winking
oh, macam tu, nampaknya u memang peminat Ayda Jebat mcm i,
tadi pun i dengar ada orang cerita pasal projek XT ni kat forum lain
XT adalah Xpax Turbo
Prepaid sim baru Telco C.
patutlah dlm lagu ada sebut data percuma.  Open-mouthed_smile
Reply
Thanks given by:
#6
Azian, Do let me know seriously what language you all used to talk? I mean i really need to learn that seems interesting conversation you all doing here and surely i will also love to take part in it.



Some suggestions for trips to niagara falls from boston?
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)