Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
teknologi zaman sekarang
#21
Wahh.. Mcam2 idea dah keluar, best2.. Led mmg semua org suka lampu warna warni mmg best, kereta teknologi 5g? Aku mcm penah dgr.. Kira pakai 5g biar jadi takde driver kan.. Syokkk sungguhhh
Reply
Thanks given by:
#22
(11-12-2019, 10:31 PM)shakeshake Wrote: nak kereta takde driver please.. I malas betul nak drive sana sini.. selalu tgk kereta konsep skrg, mostly futuristic autonomous gitu..

Haa shakeshake, baru je cakap pasal 5g ni, kereta ko nak hahahah.. Harap 5g akan ada n mudahkan semua org nanti..
Reply
Thanks given by:
#23
Aku suka tgk camera stabilizer camne tah yg dia akan detect object then camera yg attach dia follow ke mana object tu pergi.. Serious cunsss sangat, tapi masih dlm wishlist belum dpt belinya lagi hukhuk
Reply
Thanks given by:
#24
(11-09-2019, 04:22 PM)Ken Chong Wrote:
(11-08-2019, 03:27 PM)Wicky Lam Wrote:
(11-07-2019, 11:12 AM)RedVelvet Wrote:
(11-06-2019, 10:04 PM)thomasliew9990 Wrote:
(11-05-2019, 09:45 AM)huida23 Wrote: Skrg mana2 youtuber ke instafamous ke kalua nak buat vlog ke video ke mesti ada ring yg berlampu tu.. baru terang n dlm video nampak berseri gitu.. aku tak terfikir pun akan wujudnya benda atau gajet mcm tu skrg ni.. korang rasa next2 akan keluar teknologi yg mcm mana?

Actually skrg trend kat 5G tau, boleh guna 5G control kereta tau??

ya ke?  Thinking sy ingat teknologi 5G tu hanya blh jadikan teknologi mudah alih lebih pintar, pantas dan luas.

korang tengah cakap pasal TM punya teknologi 5G ke? apa yg i tau dgn adanya teknologi 5G ni semua benda akan jadi laju, laju, laju...

betul2... teknologi 5G TM ni pasti akan menawarkan akses internet tanpa wayar lebih baik dan laju tak kira kat bandar ataupun desa...

5g ni mmg mudahkan semua org.. boleh jadi semua benda wireless nanti.. even skrg pun bayar apa2 je cashless, ini kan ada 5g nanti.. tm confirm lead la sbb diorg pioneer bab2 internet segala bagai ni
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)