Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
teknologi zaman sekarang
#1
Skrg mana2 youtuber ke instafamous ke kalua nak buat vlog ke video ke mesti ada ring yg berlampu tu.. baru terang n dlm video nampak berseri gitu.. aku tak terfikir pun akan wujudnya benda atau gajet mcm tu skrg ni.. korang rasa next2 akan keluar teknologi yg mcm mana?
Reply
Thanks given by:
#2
(11-05-2019, 09:45 AM)huida23 Wrote: Skrg mana2 youtuber ke instafamous ke kalua nak buat vlog ke video ke mesti ada ring yg berlampu tu.. baru terang n dlm video nampak berseri gitu.. aku tak terfikir pun akan wujudnya benda atau gajet mcm tu skrg ni.. korang rasa next2 akan keluar teknologi yg mcm mana?

aq rasa Advanced Teknologi LED akan diperkenalkan...kan ramai org pun suka cahaya yg berwarna warni...
Reply
Thanks given by:
#3
(11-05-2019, 04:23 PM)lilo_stitch Wrote:
(11-05-2019, 09:45 AM)huida23 Wrote: Skrg mana2 youtuber ke instafamous ke kalua nak buat vlog ke video ke mesti ada ring yg berlampu tu.. baru terang n dlm video nampak berseri gitu.. aku tak terfikir pun akan wujudnya benda atau gajet mcm tu skrg ni.. korang rasa next2 akan keluar teknologi yg mcm mana?

aq rasa Advanced Teknologi LED akan diperkenalkan...kan ramai org pun suka cahaya yg berwarna warni...

setuju ni. i paling suka cahaya yg berwarna warni Thumbs_up Thumbs_up
Reply
Thanks given by:
#4
(11-05-2019, 09:45 AM)huida23 Wrote: Skrg mana2 youtuber ke instafamous ke kalua nak buat vlog ke video ke mesti ada ring yg berlampu tu.. baru terang n dlm video nampak berseri gitu.. aku tak terfikir pun akan wujudnya benda atau gajet mcm tu skrg ni.. korang rasa next2 akan keluar teknologi yg mcm mana?

Actually skrg trend kat 5G tau, boleh guna 5G control kereta tau??
Reply
Thanks given by:
#5
(11-05-2019, 04:23 PM)lilo_stitch Wrote:
(11-05-2019, 09:45 AM)huida23 Wrote: Skrg mana2 youtuber ke instafamous ke kalua nak buat vlog ke video ke mesti ada ring yg berlampu tu.. baru terang n dlm video nampak berseri gitu.. aku tak terfikir pun akan wujudnya benda atau gajet mcm tu skrg ni.. korang rasa next2 akan keluar teknologi yg mcm mana?

aq rasa Advanced Teknologi LED akan diperkenalkan...kan ramai org pun suka cahaya yg berwarna warni...

Yang ni, macam best je??
Reply
Thanks given by:
#6
(11-05-2019, 09:45 AM)huida23 Wrote: Skrg mana2 youtuber ke instafamous ke kalua nak buat vlog ke video ke mesti ada ring yg berlampu tu.. baru terang n dlm video nampak berseri gitu.. aku tak terfikir pun akan wujudnya benda atau gajet mcm tu skrg ni.. korang rasa next2 akan keluar teknologi yg mcm mana?

Itu semua cara nak cantikkan lagi video tu. Kalau tak lawa takmau la orang view  Open-mouthed_smile Aku rasa akan datang akan keluar teknologi yang macam sekarang ni cuma akan ada upgrade perisian dia lagi lebih canggih dari sekarang. contohnya yang mcm sekarang ni yang dah diperkenalkan tu.. 5G. tu pon salah satu upgrade yang diaorg dah buat.
Reply
Thanks given by:
#7
(11-06-2019, 10:04 PM)thomasliew9990 Wrote:
(11-05-2019, 09:45 AM)huida23 Wrote: Skrg mana2 youtuber ke instafamous ke kalua nak buat vlog ke video ke mesti ada ring yg berlampu tu.. baru terang n dlm video nampak berseri gitu.. aku tak terfikir pun akan wujudnya benda atau gajet mcm tu skrg ni.. korang rasa next2 akan keluar teknologi yg mcm mana?

Actually skrg trend kat 5G tau, boleh guna 5G control kereta tau??

ya ke?  Thinking sy ingat teknologi 5G tu hanya blh jadikan teknologi mudah alih lebih pintar, pantas dan luas.
Reply
Thanks given by:
#8
(11-07-2019, 11:12 AM)RedVelvet Wrote:
(11-06-2019, 10:04 PM)thomasliew9990 Wrote:
(11-05-2019, 09:45 AM)huida23 Wrote: Skrg mana2 youtuber ke instafamous ke kalua nak buat vlog ke video ke mesti ada ring yg berlampu tu.. baru terang n dlm video nampak berseri gitu.. aku tak terfikir pun akan wujudnya benda atau gajet mcm tu skrg ni.. korang rasa next2 akan keluar teknologi yg mcm mana?

Actually skrg trend kat 5G tau, boleh guna 5G control kereta tau??

ya ke?  Thinking sy ingat teknologi 5G tu hanya blh jadikan teknologi mudah alih lebih pintar, pantas dan luas.

korang tengah cakap pasal TM punya teknologi 5G ke? apa yg i tau dgn adanya teknologi 5G ni semua benda akan jadi laju, laju, laju...
Reply
Thanks given by:
#9
Apa2 teknologi pun tak kesah la temannnnn.. Asalkan boleh dorong negara maju mcm negara lain..
Reply
Thanks given by:
#10
(11-06-2019, 10:04 PM)thomasliew9990 Wrote:
(11-05-2019, 09:45 AM)huida23 Wrote: Skrg mana2 youtuber ke instafamous ke kalua nak buat vlog ke video ke mesti ada ring yg berlampu tu.. baru terang n dlm video nampak berseri gitu.. aku tak terfikir pun akan wujudnya benda atau gajet mcm tu skrg ni.. korang rasa next2 akan keluar teknologi yg mcm mana?

Actually skrg trend kat 5G tau, boleh guna 5G control kereta tau??

Ni kome cakap pasal kerete terbang ke? Ke bukan? Rata2 line skarang 4g lagi, aku tak tau mana datang 5g masa ni..  Confused
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)