Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
snap and win
#1
Tongue 
skrg ada peraduan snap and win 1malaysianlah.. berpeluang memenangi kereta n mcm2 lagii huhu .. korang daa cuba ke ? 

sapa ada more info yg lagi menarik tentang nii blh share  Winking
Reply
Thanks given by:
#2
blh percaya ke tak peraduan mcm nii ? humm

ade kena bayar apa2 tak kalau register??

nty bayar mahal2 malas laa nak join ..hehe
Reply
Thanks given by:
#3
blh menang apa je ? takkan hadiah dy satu je. haha
lps tuu gamba ape je kena snap ni ?
ada detail ke pasal contest ni ?
Reply
Thanks given by:
#4
(10-12-2016, 11:10 AM)Aiera Aliya Wrote: blh menang apa je ? takkan hadiah dy satu je. haha
lps tuu gamba ape je kena snap ni ?
ada detail ke pasal contest ni ?

bukan kereta je boleh menang ade voucher starbuck blh menang jgk tp tak pasti nilai nye brpe laa ..
awak kne snap gamba macam mana awak bangga jadi orang malaysia .. gamba yang berkaitan dengan malaysia la lebih kurang
contoh mcm awk buat smua set tidur awk tuu pakai bendera malaysia haa blh jgk tuu..hahaha ehh sy gurau xpasti laa acane ?
Reply
Thanks given by:
#5
haa awak2 semua kalau nak tau lebih lanjut awak blh prgi link kat bawah nii

http://bigwin.com.my/quiz/quiz-detail/361/

untuk maklumat lanjut laa .. acttly contest nii memang menarikk
sy nak bg info takut tak kena so awk blh check sndri laa ye :-)
Reply
Thanks given by:
#6
ouhh oky.. thanks smua yang berkongsi pasal ni.. sy cuba nasib ye .hehe
thanks jg share link ni so sy blh tau dgn lebih detail lg la
Reply
Thanks given by:
#7
contest nii authorize ke??
mcm takut pulak nak join .. tapi bila daa ramai yang borak pasal nii
rasa nak join jgk laa hehe
sapa
daa cuba shre pengalaman ngn sy ye :)
Reply
Thanks given by:
#8
(10-13-2016, 09:34 AM)Amanda Balqis Wrote: contest nii authorize ke??
mcm takut pulak nak join .. tapi bila daa ramai yang borak pasal nii
rasa nak join jgk laa hehe
sapa
daa cuba shre pengalaman ngn sy ye :)

tak ya takut.. contest nii mmg authorize
kalau awk nak tau lebih lanjut awk tgok laa link tuu ..
contest nii best laa snap pic je berpeluang menang kreta tauu..huu
Reply
Thanks given by:
#9
(10-13-2016, 10:51 AM)Lysah Wrote:
(10-13-2016, 09:34 AM)Amanda Balqis Wrote: contest nii authorize ke??
mcm takut pulak nak join .. tapi bila daa ramai yang borak pasal nii
rasa nak join jgk laa hehe
sapa
daa cuba shre pengalaman ngn sy ye :)

tak ya takut.. contest nii mmg authorize
kalau awk nak tau lebih lanjut awk tgok laa link tuu ..
contest nii best laa snap pic je berpeluang menang kreta tauu..huu

ouhh okay terima kasih ye share ngn sy ..
nak tanya lagi contest nii last bila ye :)
Reply
Thanks given by:
#10
ouhh contest nii last december 2016 .. sempat lagi kalau nak join kann ..huhu
cuba tak rugi pun nty blh dapat voucher starbuck :)
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)