Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
siapa ada survey iphone 7??
#11
iphone 7 dengan pakej?berbaloi ke?any suggestion?nak kene fikir panjang ni.....
Reply
Thanks given by:
#12
(10-22-2016, 12:39 AM)Rasmer Terr Wrote: Haihai! Sy ingin mohon pendapat tentang iphone7 ni.
kalo sesiapa yang memliki atau ingin memiliki mohon share pendapat.
ni tentang cara memilikinya. dengan bank kad beli sebagai ansuran ke...
ataupun dengan pelan jadi harga pelan boleh dianggap sebagai ansuran

kamu boleh try digi postpaid plan, dgn membayar rm1776 and bayaran pendahuluan rm984...kamu boleh dpt sebuah iphone7!!
Reply
Thanks given by:
#13
kamu blh try U mobile~~ line cepat, murah harga, video-onz servis yg bagus!!! kamu blh menonton video dgn tdk risau data akan habis
Reply
Thanks given by:
#14
(10-27-2016, 09:59 PM)Kurniaa Mur Wrote:
(10-22-2016, 12:39 AM)Rasmer Terr Wrote: Haihai! Sy ingin mohon pendapat tentang iphone7 ni.
kalo sesiapa yang memliki atau ingin memiliki mohon share pendapat.
ni tentang cara memilikinya. dengan bank kad beli sebagai ansuran ke...
ataupun dengan pelan jadi harga pelan boleh dianggap sebagai ansuran

kamu boleh try digi postpaid plan, dgn membayar rm1776 and bayaran pendahuluan rm984...kamu boleh dpt sebuah iphone7!!

kedua dua pelan macam best jerr..
tp yg mana lebih baik ya
xkan duadua same je. bluecube 12gb data
Reply
Thanks given by:
#15
(10-27-2016, 10:14 PM)Amu Ra Wrote: kamu blh try U mobile~~ line cepat, murah harga, video-onz servis yg bagus!!! kamu blh menonton video dgn tdk risau data akan habis

hmm videoonz ni mcm youtube ke?
i minat youtube sebb byk pilihan dari segi dalam dan luar negara
i kalo 5 gb pun tak habis sebenarnya tulah minat bluecube 12gb 
tp entah line sama kelajuan ke x
Reply
Thanks given by:
#16
beli dgn mana2 telco saje...baloi dan murah
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)