Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sesiapa yang ada main se7en gear game kat sini?
#1
sekarang ni aku dengar kawan aku dengar games yang boleh menjadi pertandingan tu bernama se7en gear 
aku nak tahu game ni macam dota ke? dan nak maca mana untuk menjadi pemain games ni?
jadi sesiapa kat sini yang ada main games ni bolehkah bagi tau yang lebih detail tentang game ni? Winking
Reply
Thanks given by:
#2
(08-14-2017, 08:36 PM)osman Wrote: sekarang ni aku dengar kawan aku dengar games yang boleh menjadi pertandingan tu bernama se7en gear 
aku nak tahu game ni macam dota ke? dan nak maca mana untuk menjadi pemain games ni?
jadi sesiapa kat sini yang ada main games ni bolehkah bagi tau yang lebih detail tentang game ni? Winking

macam ada syarat untuk menjadi peserta dalam games ni..aku pun xpasti sangat tapi kamu boleh buat survey dalam website mereka untuk mendapatkan maklumat yang lebih detai untuk menyertai games ni...harap dapat bantu awak
Reply
Thanks given by:
#3
(08-14-2017, 08:36 PM)osman Wrote: sekarang ni aku dengar kawan aku dengar games yang boleh menjadi pertandingan tu bernama se7en gear 
aku nak tahu game ni macam dota ke? dan nak maca mana untuk menjadi pemain games ni?
jadi sesiapa kat sini yang ada main games ni bolehkah bagi tau yang lebih detail tentang game ni? Winking
games ni aku pun sedang main dengan kawan aku..lagipun aku baru tau games ada beri hadiah yang istimewa kepada pemain yang ada markat tinggi dari rank 1 ke rank 51..yang ni memang nak join lah lagipun game sboleh tolong aku relax dari belajar Open-mouthed_smile
Reply
Thanks given by:
#4
hmm..aku rasa main game pun nak tengok kamu macan mana main..kalau se7en gear game saku rasa sekarang ni memang banyak orang main tapi ia hanya bagi celcom dan xpax user untuk pertandingan games ni..tapi kalau sebagai seorang pemain ,aku rasa mesti nak tahu cara untuk mendapat markah yang tinggi semasa main games tu barulah dapat menangi hadaih yang istimewa
Reply
Thanks given by:
#5
(08-14-2017, 08:36 PM)osman Wrote: sekarang ni aku dengar kawan aku dengar games yang boleh menjadi pertandingan tu bernama se7en gear 
aku nak tahu game ni macam dota ke? dan nak maca mana untuk menjadi pemain games ni?
jadi sesiapa kat sini yang ada main games ni bolehkah bagi tau yang lebih detail tentang game ni? Winking

Aku x pasti sangat tapi haritu ada tengok kawan aku main game ni. Se7en Gear ni macam racing cars game kalau x silap. Ni mesti kau tengok yg game hero tournament tu kan yg celcom buat. Ramai jugak aku tengok org duk cakap2 pasal tournament mobile game ni.
Reply
Thanks given by:
#6
(08-16-2017, 11:49 AM)zuridah Wrote:
(08-14-2017, 08:36 PM)osman Wrote: sekarang ni aku dengar kawan aku dengar games yang boleh menjadi pertandingan tu bernama se7en gear 
aku nak tahu game ni macam dota ke? dan nak maca mana untuk menjadi pemain games ni?
jadi sesiapa kat sini yang ada main games ni bolehkah bagi tau yang lebih detail tentang game ni? Winking

macam ada syarat untuk menjadi peserta dalam games ni..aku pun xpasti sangat tapi kamu boleh buat survey dalam website mereka untuk mendapatkan maklumat yang lebih detai untuk menyertai games ni...harap dapat bantu awak

Semua game mesti ada syarat. Aku main mobile legend pon ada syarat jugak. Baru tahu yg celcom jugak ada buat game hero tournament. Jarang dengar celcom buat game mobile siap tournament. Kena join ni.
Reply
Thanks given by:
#7
(08-16-2017, 11:55 PM)Ainafifi Wrote:
(08-14-2017, 08:36 PM)osman Wrote: sekarang ni aku dengar kawan aku dengar games yang boleh menjadi pertandingan tu bernama se7en gear 
aku nak tahu game ni macam dota ke? dan nak maca mana untuk menjadi pemain games ni?
jadi sesiapa kat sini yang ada main games ni bolehkah bagi tau yang lebih detail tentang game ni? Winking

Aku x pasti sangat tapi haritu ada tengok kawan aku main game ni. Se7en Gear ni macam racing cars game kalau x silap. Ni mesti kau tengok yg game hero tournament tu kan yg celcom buat. Ramai jugak aku tengok org duk cakap2 pasal tournament mobile game ni.

kalau aku xsilap se7en gear games ni sama dengan game hero..games yang sama tapi nama yang berbeza sikit tau..games ni memang under celcom tapi games ni ada syarat untuk menyertai pertandingan kepada pemain..jadi lebih baik buat lah survey dulu sebelum nak join the toaurnement
Reply
Thanks given by:
#8
(08-16-2017, 12:18 PM)jojo Wrote: hmm..aku rasa main game pun nak tengok kamu macan mana main..kalau se7en gear game saku rasa sekarang ni memang banyak orang main tapi ia hanya bagi celcom dan xpax user untuk pertandingan games ni..tapi kalau sebagai seorang pemain ,aku rasa mesti nak tahu cara untuk mendapat markah yang tinggi semasa main games tu barulah dapat menangi hadaih yang istimewa
aku rasa cara untuk main games ni rujuk pada pemain macam mana main lah
kalau ada rahsia untuk main games ni semua orang dah nak join tournament tu untuk memangi hadiah lol
huhu  lgipun nak tau macam mana susun masa kamu xsemesti semua masa hanya untuk main games tau
Reply
Thanks given by:
#9
(08-18-2017, 01:11 PM)osman Wrote:
(08-16-2017, 11:55 PM)Ainafifi Wrote:
(08-14-2017, 08:36 PM)osman Wrote: sekarang ni aku dengar kawan aku dengar games yang boleh menjadi pertandingan tu bernama se7en gear 
aku nak tahu game ni macam dota ke? dan nak maca mana untuk menjadi pemain games ni?
jadi sesiapa kat sini yang ada main games ni bolehkah bagi tau yang lebih detail tentang game ni? Winking

Aku x pasti sangat tapi haritu ada tengok kawan aku main game ni. Se7en Gear ni macam racing cars game kalau x silap. Ni mesti kau tengok yg game hero tournament tu kan yg celcom buat. Ramai jugak aku tengok org duk cakap2 pasal tournament mobile game ni.

kalau aku xsilap se7en gear games ni sama dengan game hero..games yang sama tapi nama yang berbeza sikit tau..games ni memang under celcom tapi games ni ada syarat untuk menyertai pertandingan kepada pemain..jadi lebih baik buat lah survey dulu sebelum nak join the toaurnement


Aku ada tengok yg game hero tournament ni kena jadi celcom dan xpax subscriber dulu baru laa boleh join. Susah laa macam tu kalau kena jadi subscriber dulu sebab aku bukan celcom subscriber. Leceh laa nak kena tukar2 dulu baru boleh join ni. Lagipun dah biasa dgn plan telco lama.
Reply
Thanks given by:
#10
(08-21-2017, 05:40 AM)Davoil Wrote:
(08-18-2017, 01:11 PM)osman Wrote:
(08-16-2017, 11:55 PM)Ainafifi Wrote:
(08-14-2017, 08:36 PM)osman Wrote: sekarang ni aku dengar kawan aku dengar games yang boleh menjadi pertandingan tu bernama se7en gear 
aku nak tahu game ni macam dota ke? dan nak maca mana untuk menjadi pemain games ni?
jadi sesiapa kat sini yang ada main games ni bolehkah bagi tau yang lebih detail tentang game ni? Winking

Aku x pasti sangat tapi haritu ada tengok kawan aku main game ni. Se7en Gear ni macam racing cars game kalau x silap. Ni mesti kau tengok yg game hero tournament tu kan yg celcom buat. Ramai jugak aku tengok org duk cakap2 pasal tournament mobile game ni.

Aku ada tengok yg game hero tournament ni kena jadi celcom dan xpax subscriber dulu baru laa boleh join. Susah laa macam tu kalau kena jadi subscriber dulu sebab aku bukan celcom subscriber. Leceh laa nak kena tukar2 dulu baru boleh join ni. Lagipun dah biasa dgn plan telco lama.

Tukar telco tu satu hal pastu kena bayar caj fee masa main game tu mesti mahal kot sebab hadiah pon mahal. Aku dah biasa main mobile game ni. Ada yg kena byr biasa and ada yg bayar mahal utk main mobile game. Aku dengar kawan aku cakap yg game tournament ni mahal sikit. Ni yg jadi x minat nak join kalau mcm ni laa gayanya.
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)