Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sekarang sim card apa paling best??
#1
ada dengar cerita xpax ada keluar sim card baru panggil xpax turbo..bagus ke tu?
atau ada sim card lain yang bagus untuk free call dan internet plannya yg best...
Reply
Thanks given by:
#2
Eh.. Aku pun ada dengar ada plan tu.. Kat facebook.. Tapi x pasti apa.. Nk check online tapi nk tahu feedback dulu. hehehe
Reply
Thanks given by:
#3
(09-26-2016, 04:21 PM)kislen Wrote: ada dengar cerita xpax ada keluar sim card baru panggil xpax turbo..bagus ke tu?
atau ada sim card lain yang bagus untuk free call dan internet plannya yg best...

xpax turbo? tu yg blh guna internet percuma dari 1am ke 7am?
Reply
Thanks given by:
#4
kalau u ada guna internet pada waktu tengah malam blhlah ambil xpax turbo, ia ada beri free internet data 10gb sebulan...kalau x guna internet pada waktu 1am-7am,i x cadangkan ambil plan tu..
Reply
Thanks given by:
#5
Plan xpax tu baik untuk night owl je kerana ada internet percuma dari pukul 1am ke 7am, tapi sikit mahal daripada plan lain
Reply
Thanks given by:
#6
(09-29-2016, 08:20 PM)fadin Wrote: kalau u ada guna internet pada waktu tengah malam blhlah ambil xpax turbo, ia ada beri free internet data 10gb sebulan...kalau x guna internet pada waktu 1am-7am,i x cadangkan ambil plan tu..

Betul jugak kalau waktu tengah malam tengok pon susah jugak nk tido... tengok youtube dulu... Hehehe.. Xpax ok jugak aku rasa.
Reply
Thanks given by:
#7
(09-29-2016, 08:20 PM)fadin Wrote: kalau u ada guna internet pada waktu tengah malam blhlah ambil xpax turbo, ia ada beri free internet data 10gb sebulan...kalau x guna internet pada waktu 1am-7am,i x cadangkan ambil plan tu..

speed internet dia pd waktu tengah malam tu cepat ke?kalau banyak org guna free internet data kat waktu tu x lag ke?i tumpang tanya kerana x pernah guna internet pd waktu tengag malam..
Reply
Thanks given by:
#8
(10-01-2016, 01:15 PM)kislen Wrote:
(09-29-2016, 08:20 PM)fadin Wrote: kalau u ada guna internet pada waktu tengah malam blhlah ambil xpax turbo, ia ada beri free internet data 10gb sebulan...kalau x guna internet pada waktu 1am-7am,i x cadangkan ambil plan tu..

speed internet dia pd waktu tengah malam tu cepat ke?kalau banyak org guna free internet data kat waktu tu x lag ke?i tumpang tanya kerana x pernah guna internet pd waktu tengag malam..

masih lagi blh tahan,x berapa cepat tapi pun x lag...kalau x pernah guna blh try,i pun x tau area ko line dia macam mana..
Reply
Thanks given by:
#9
(10-01-2016, 01:15 PM)kislen Wrote:
(09-29-2016, 08:20 PM)fadin Wrote: kalau u ada guna internet pada waktu tengah malam blhlah ambil xpax turbo, ia ada beri free internet data 10gb sebulan...kalau x guna internet pada waktu 1am-7am,i x cadangkan ambil plan tu..

speed internet dia pd waktu tengah malam tu cepat ke?kalau banyak org guna free internet data kat waktu tu x lag ke?i tumpang tanya kerana x pernah guna internet pd waktu tengag malam..

Saya ingat speed internet dia pada waktun malam cukup cepat kerana pada waktu 1am-7am banyak orang akan guna wifi je, tak ada banyak orang akan guna data itu kan?
Reply
Thanks given by:
#10
(10-01-2016, 01:19 PM)fadin Wrote:
(10-01-2016, 01:15 PM)kislen Wrote:
(09-29-2016, 08:20 PM)fadin Wrote: kalau u ada guna internet pada waktu tengah malam blhlah ambil xpax turbo, ia ada beri free internet data 10gb sebulan...kalau x guna internet pada waktu 1am-7am,i x cadangkan ambil plan tu..

speed internet dia pd waktu tengah malam tu cepat ke?kalau banyak org guna free internet data kat waktu tu x lag ke?i tumpang tanya kerana x pernah guna internet pd waktu tengag malam..

masih lagi blh tahan,x berapa cepat tapi pun x lag...kalau x pernah guna blh try,i pun x tau area ko line dia macam mana..

semalam dah try,rasa ok....i sudah lupa app mana ada bagi 10% discount setiap reload?
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)