Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pelan unlimited call apa yg paling baloi?
#1
i nak tukar pelan unlimited call bulan depan,tap ade terlalu byk pilihan,tak tau mcm mana pilih larr.
telco apa yg paling sesuai?
nak harga murah dan coverage bagus.
Reply
Thanks given by:
#2
susah gak ni.. Murah tapi nak line bagus susah skit nak dapat
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:
#3
saya baru sign up celcom first gold, coverage ok, tapi harga tak murah sgt,satu bulan RM80.
Reply
Thanks given by:
#4
(08-27-2016, 05:25 PM)AVB Wrote: susah gak ni.. Murah tapi nak line bagus susah skit nak dapat

betul ke? Disappointed
Reply
Thanks given by:
#5
(08-27-2016, 07:13 PM)wanaldi Wrote: saya baru sign up celcom first gold, coverage ok, tapi harga tak murah sgt,satu bulan RM80.

RM80 ok,tapi pelan ni ade apa?
ade data dan call percuma?
Reply
Thanks given by:
#6
pelan ni offer 10GB data, unlimited free call, 2.5 GB carry forward, unlimited free whatsapp dan wehcat dan unlimited free music
Reply
Thanks given by:
#7
pelan ade free unlimited music? mcm mana free? free download?
Reply
Thanks given by:
#8
(08-28-2016, 10:10 AM)wanaldi Wrote: pelan ni offer 10GB data, unlimited free call, 2.5 GB carry forward, unlimited free whatsapp dan wehcat dan unlimited free music

unlimited free whatsapp dan wechat? 
whatsapp call pun blh? 
data blh carry forward keh?
Reply
Thanks given by:
#9
Maxis, coverage yg terbaik tapi harganya.....
Umobile harganya paling murah, tapi coverage ckit.
Reply
Thanks given by:
#10
(08-29-2016, 04:43 PM)rizal.buzo Wrote: Maxis, coverage yg terbaik tapi harganya.....
Umobile harganya paling murah, tapi coverage ckit.

ya, ade yg terlalu mahal dan ade coverge sikit saje, mana blh?
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)