Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nak tukar plan to postpaid
#11
lagipun celcom plan boleh guna untuk ambil package telefon yang anda berminat...
tapi biasa celcom plan xde kontrak untuk guna plan dia
Reply
Thanks given by:
#12
lagipun plan celcom boleh jadi plan yang untuk ambil telefon
tapi kalau biasa plan dia xde kontrak anda boleh cuba guna plan dia,kalau xsesuai anda boleh port up ke telco lain
Reply
Thanks given by:
#13
(11-18-2016, 12:18 PM)lovyvivi Wrote:
(11-16-2016, 10:35 AM)hamali Wrote: Bkn cel je ad buat. Telco len pun ad la.
Dorang offer byk data kli ni.
Hhahah. Pakai laa puas2.
Plg bsar dorang offer 60GB kot.
Da xyah pki wifi da ui.

ye ke? tapi plan elco lain offer byk mcm celcom offer ni ker?
bagi i, celcom pun dah ckup bagus pun sebab sppeed dia not bad tau 
i dah survey2 katt celcom center, kat website dorg ape semua rasenye 
telco ape je yg buat offer mcm dorg buat ni.... kalau ade, bagitau siket nak 
buat comparison ni ahahaha  Open-mouthed_smile Open-mouthed_smile
Hahah. Dg ad mxs ad.
Umo mmg dh besa dia punya tenet.
Huhuh
Reply
Thanks given by:
#14
(11-18-2016, 04:56 PM)susannge Wrote: Haa, maxis ada offer tapi ada bad review pasal offer mereka. Tidak tahu la kalau ada pendengki ke kan.
Tapi mereka offer mahal la. Tidak mampu saya.

hahahaha bukan dengki tapi masalahnye memang betul la memang offer dorang mahal giler sape 
je yg mampu pakai Meksis hehehe tapi i rase mcm nak cuba pakai plan celcom postpaid yg baru ni
Reply
Thanks given by:
#15
(11-22-2016, 12:08 AM)watermelon Wrote: lagipun plan celcom boleh jadi plan yang untuk ambil telefon
tapi kalau biasa plan dia xde kontrak anda boleh cuba guna plan dia,kalau xsesuai anda boleh port up ke telco lain
kalau ade kontrak sekali pun tapi plan dia bagus, i pun x kesah janji da murah n mesra pengguna
jgn la mahal tapi line pun teruk, offer pun x byk.. so, i nak try guna plan first gold plus tgk mcm mne
sebab rasenye plan celcom dah ok.. sape yg kaki utube je boleh pakai first gold.. kalau kaki utube + movie, boleh pakai platinum
mcm i, cukup laa utk connect kat laptop buat keje ke ape ke hehehe
Reply
Thanks given by:
#16
hahahah....i dah buat survey dari website masing-masing
hanya tau celcom ada 4G di merata--rata tempat benbanding dengan telco lain
maksudnya celcom line pun ok juga, boleh cuba
Reply
Thanks given by:
#17
lagipun celcom plan ada bagi banyak data,
data tu boleh jadi wifi kat rumah atau hostel...xpayah takut xde wifi guna utuk buat assignment
Reply
Thanks given by:
#18
celcom postpaid plan pun xde kontrak nak gunanya, xpayah risau jika guna plan ada penanti sebagai xmatuhi syaratnya
celcom line juga boleh guna di kawasan perkmapungan....sesuai untuk banyak orang jadi pilihan mereka
Reply
Thanks given by:
#19
skang tgh guna postpaid pan celcom tu quota 60gb
tak laju mana pun abis quota walau tiap mlm tgk
movie online 3 jam gitu.
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)