Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nak tukar ke prepaid plan yg baru yg berpatutan.
#1
jarang nak jumpa pengguna yg setia seperti saya. haha. saya guna plan telco d selama 5 tahun nak 6 tahun lah. tapi sekarang saya nak tukar ke plan lain. call rate tinggi dan coverage tak baik dan tak bagi saya apa2 promotion pun!!! Rm0.33 call rate saya rasa terlalu tinggi lah. buat phone call memang tak berbaloi. saya tak ada internet oleh tu saya ak n beli package satu hari tu yg Rm 3 untuk 150mb. kebelakangan ni caoverage nya jadi tak ok. line nya slow sangat. kadang kala tak ada line. macam mana saya nak guna?? guna 6 tahun tak bagi promotion pun. jarang lah dapat promotion. promotion yg biasa macam bagi free airtime bila reload amount tertentu pun jarang. fikir2 rasa tak syok lah guna plan ni. sekarang nak tukar ke plan baru yg lebih berpatutan dan berbaloi. bolehkan share kat sini prepaid plan yg berpatutan?? tq
Reply
Thanks given by:
#2
Betol, ko memang setia. Sy rasa 5 tahun telco line kena charge lebih .
Cepat call customer service dan tanya ade beberapa pelan yg baru dan best.
ko cume perlu update pelan telco yg lama , tak perlu tukar prepaid lain
Reply
Thanks given by:
#3
winson. kamu tau tak tak ada apa2 yg bagus datang dengan harga yg murah?? ada pun tu tipu kamu saja. nak lebih bayarlah lebih dulu. ni kamu mestilah tau. telco semuanya tau limit mereka. so kamu tukar ke telco lain juga sama. oleh tu kenapa nak tukar?? guna balik plan kamu lar.
Reply
Thanks given by:
#4
Aku gune postpaid eh.
Skrg ni prepaid susah lah.
Sini expired sana tak de duit tak bleh call.
Reply
Thanks given by:
#5
Apa sal tak mau guna data plan? Skrg byk telco ada data plan murah meh..2GB utk sbulan dah cukup..
gunelah sosial apps..tak pyah call mana2.. apps senang.. nak video call pun bleh..
Reply
Thanks given by:
#6
(06-24-2015, 12:19 PM)felix Wrote: Aku gune postpaid eh.
Skrg ni prepaid susah lah.
Sini expired sana tak de duit tak bleh call.

skrg prepaid pon blh dpt tambah nilai melalui kredit kad. tak payah pergi store beli. :O_o:
Reply
Thanks given by:
#7
tgk pelan ni ada panggilan percuma, sms dan data.
ko nak data bleh cuba pelan ni. data bleh carry forward jika tak habis guna

http://www.xpax.com.my/internet
Reply
Thanks given by:
#8
xnak try celcom yang baru tu ke.. RM 38 sebulan Winking
[Image: tR3hR.jpg]
Reply
Thanks given by:
#9
rm 1 ada 30mb lagi bagi extra 30mb. menarik minat saya lah. nak tanya sesuatu. extra 30mb ni ada limited period?? atau tak dak??
Reply
Thanks given by:
#10
(06-25-2015, 12:47 AM)zaman_persie Wrote: xnak try celcom yang baru tu ke.. RM 38 sebulan Winking

Pernah dengar pelan ini. 3gb +3gb kan? tapi ni pelan postpaid   Sad  saya hanya minat prepaid je.
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)