Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
iPHONE SE ada promosi
#21
(01-18-2017, 02:18 PM)shakeshake Wrote:
(01-15-2017, 01:15 AM)Aman999 Wrote: best je pelan celcom dgn iphone SE ni , cuma xtahu promosi dia sampai bila sbb outstation takut nnt x sempat , i xpernah guna celcom lagi , takut xbest , line dia ok x sbb nak sign contract kan kenalah fikir sikit

ada tied kontrack... mana yg best ni? 
pelan minimum pun rm98.

mcm plan platinum tu lagi best kot, hg fon RM188 je, bayaran bulanan RM150 tapi dah termasuk 30gb weekday data dan 30gb weekend data dgn unlimitd call dan sms. best kah? rasanya i nak ambik ni.
Reply
Thanks given by:
#22
this new cellphone's old life
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)