Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
iPHONE SE ada promosi
#1
Wink 
Wehhhh, aku dengar iPhone SE ada promosi kalau sign up dengan Celcom. Biar betul? Kalau betul bapak seronok weh. Phone aku pun dah macam tv rosak dah ni. Hahahahahahhahaa.
Reply
Thanks given by:
#2
amik 6s ok kot.. se kecik
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#3
(12-19-2016, 02:10 PM)kimshin Wrote: Wehhhh, aku dengar iPhone SE ada promosi kalau sign up dengan Celcom. Biar betul? Kalau betul bapak seronok weh. Phone aku pun dah macam tv rosak dah ni. Hahahahahahhahaa.

aku suke design die jer,pocket size!murah sikit la....dalam rm1k+ je...tapi setahu aku kalau sign up dengan mane2 telco ni ko kene ikat contract....tapi yg untungnye data la ko dapat...tapi kalau aku baik aku beli je cash pastu topup...huhuhuhuhu  Open-mouthed_smile
Reply
Thanks given by:
#4
(12-20-2016, 10:36 AM)joanne hau Wrote: aku suke design die jer,pocket size!murah sikit la....dalam rm1k+ je...tapi setahu aku kalau sign up dengan mane2 telco ni ko kene ikat contract....tapi yg untungnye data la ko dapat...tapi kalau aku baik aku beli je cash pastu topup...huhuhuhuhu  Open-mouthed_smile

bagi aku lagi elok ambk pospaid je weyy sbb kalau top up bila kira2 sbnarnya sama jee ngn pospaid lagi rugi klo pakai top up. tak silap aku sekarang banyak lah telco buat promo ambk phne murah je klo skli ngn plan.. so better ambk ngn plan xde laa koyak hahaha kalau beli cash skli koyak weyy iphone kot
Reply
Thanks given by:
#5
Tak murah pun, still kena bayar upfront payment, tambah2 jadi byk jugak...
baik beli kat luar, mahal pun but still xde kontrak dgn mana2 telco
Reply
Thanks given by:
#6
(12-21-2016, 09:58 AM)hamali Wrote: Tak murah pun, still kena bayar upfront payment, tambah2 jadi byk jugak...
baik beli kat luar, mahal pun but still  xde kontrak dgn mana2 telco

tapi ada kan telco rebate balik upfront payment tuu dlm bulan pertama...bagi pengguna tegar dan pengguna kerap internet laa kan better postpaid, Celcom ade bagi subsidized byk...lagi jugak beli kat apple store xde internet plan.
Reply
Thanks given by:
#7
(12-19-2016, 02:10 PM)kimshin Wrote: Wehhhh, aku dengar iPhone SE ada promosi kalau sign up dengan Celcom. Biar betul? Kalau betul bapak seronok weh. Phone aku pun dah macam tv rosak dah ni. Hahahahahahhahaa.

SE tak syok pun, same dgn iphone 5 je. beli dgn telco kena bayar upfront payment dan juga kena sign contrat 2 tahun, bila tak puas hati dgn telco servis tu nak port out pun susah. kalau nak beli pergi Machines, beli yg original.
Reply
Thanks given by:
#8
(12-20-2016, 02:39 AM)Wonderweiss Wrote: amik 6s ok kot.. se kecik

6s besar. Nak yang boleh letak dalam poket je. Hahahaha. Lagipun nak sign up dengan telco. Dah alang ada promosi, amek jee la. Hihihihi
Reply
Thanks given by:
#9
(12-20-2016, 10:36 AM)joanne hau Wrote:
(12-19-2016, 02:10 PM)kimshin Wrote: Wehhhh, aku dengar iPhone SE ada promosi kalau sign up dengan Celcom. Biar betul? Kalau betul bapak seronok weh. Phone aku pun dah macam tv rosak dah ni. Hahahahahahhahaa.

aku suke design die jer,pocket size!murah sikit la....dalam rm1k+ je...tapi setahu aku kalau sign up dengan mane2 telco ni ko kene ikat contract....tapi yg untungnye data la ko dapat...tapi kalau aku baik aku beli je cash pastu topup...huhuhuhuhu  Open-mouthed_smile

yup design dia sama dengan iPhone 5 and 5s. Memang ah kena ikat biasanya. Paling paling 2 tahun. Kannnnnnnn, untung sebab boleh dapat data banyak. So okay laa. Aku dengar sampai 60GB kot. Takyah sesusah aku subscribe lagi. Hahaha. Btw, terimakasih semua bagi pandangan. Open-mouthed_smile Open-mouthed_smile Open-mouthed_smile Open-mouthed_smile
Reply
Thanks given by:
#10
hp lama nyawa baru ni
Do You ?
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)