Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fitness band pilihan ramai
#21
(11-08-2019, 03:31 PM)Wicky Lam Wrote:
(11-07-2019, 11:18 AM)RedVelvet Wrote:
(11-06-2019, 12:13 PM)TzeTze Wrote:
(11-05-2019, 04:34 PM)lilo_stitch Wrote:
(11-05-2019, 09:42 AM)winddust09 Wrote: skrg aku tgk rata2 org pakai fitness band.. mcm2 jenama la keluar.. ada yg mahal mcm fitbit, takpun yg berbaloi mcm honor band dll.. mana satu fav korang?

sy lbh suka honor punya band sbb ia ada alarm pintar dan ada fungsi pengendali jarak jauh kamera.

honor band baik ke? i pki mi band. Fungsinya best sgt, blh track heart rate, sleep quality, step count, health management dan byk lagi.

tak perlulah beli fitness band...smart phone yg pki teknologi rangkaian 5G pun blh track fitness data ni...
teknologi rangkaian 5G ni teknologi baru yg TM launch tu ke?

5g ni tm baru testing, tapi aku rasa2 bnyk je senarai benda2 smart yg diorg akan buat.. mcm utk agro ke, tak pun teknologi skrg ni internet lajuuuuuuu mungkin.. best tu woo hehe
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)