Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
converse all star weiß
#1
ÿþAls het gaat om Converse-samenwerkingen, is het veilig converse sale om te zeggen dat niets bekender en alomtegenwoordiger is dan Comme des GARÇONS 'hart-versierde versie van de Converse Chuck 70. De schoenen hebben een eenvoudige basis - zwart of wit canvas bovenwerk met contrasterende hiel streep, witte rubberen neus, off-white tussenzool - maar hun onmiddellijk herkenbare details komen aan via de bovenste tweederde van CDG's iconische hartafbeelding op de laterale middenvoet, brutaal gluurend over de rand van de middenzool. 

COMME des GARCONS van Rei Kawakubo heeft de Converse Chuck 70 keer op keer met succes herwerkt en hun direct herkenbare hart-met-ogen-afbeelding op het canvas van de schoen aangebracht in een hele reeks verschillende stijlen. Het maakt niet uit of het vrolijke hart brutaal over de tussenzool gluurt of omringd door gewaagde polka-dots, sale converse het zorgt altijd voor een gelukkige hit - en nu is de populaire collab opgedoken met een nieuwe methode van verfraaiing: meerdere kleine hartlogo's op de onderste helft van de bovenste. 

De rode harten tuimelen over de gehele zijzijde en de helft van de converse all stars wit mediale zijde, wisselen af tussen verticale / horizontale uitlijningen en bieden een krachtig contrast met de statige kaki basis. Een klassieke sterpatch verschijnt op de mediale kraag, terwijl een overlappende strook zwarte stof zorgt voor contrast op de hiel en een beetje extra structuur. Een off-white rubberen neus en tussenzool vervolledigen de look. Omdat CDG-klauwplaten de neiging hebben om in de loop van het seizoen geleidelijk uit te rollen in plaats van een vaste date te geven, is deze nieuwe make-up 

Comme des Garçons chucks converse PLAY is de meer casual, streetwear-geïnspireerde lijn van het baanbrekende, avant-garde Japanse label, dat werd opgericht door Rei Kawakubo in 1969. Het rij-ethos van PLAY ligt in tijdversleten en eeuwig relevante kledingklassiekers zoals het pique poloshirt , matroos gestreept t-shirt en wollen kameelvest, allemaal aangebracht met het oneerbiedige, cartoonachtige logo ontworpen door de New Yorkse grafisch kunstenaar Filip Pagowski. 

De schoenen zullen beschikbaar zijn in maart 2011 voor de adviesprijs van $ 110. Schoenen zijn verkrijgbaar in de maten 3 - 13 in Comme des Garçons-winkels wereldwijd, waaronder Dover Street Market in Londen en geselecteerde Comme des Garçons-winkels. Alle vier paren zijn bedekt van hiel tot teen in een van de meest iconische logo's van deze jonge eeuw, maar de harten van het Converse Pro Leather Pack van Comme des Garcons PLAY zijn in veel van de VS niet bijzonder zichtbaar geweest. Het CDG Pro Leather kwartet uitgebracht eind mei en tot juni, maar alleen de NYC flagship converse all star weiß store verkocht ze hier in de Verenigde Staten. 

In deze doorstart wordt genoemd logo veel liberaler aangebracht dan hun vorige Converse-paren, wat een plus of een min kan zijn, afhankelijk van uw genegenheid voor het embleem. Lees verder om de Comme des Garçons van dichtbij te bekijken PLAY x Converse Pro Leather Low en blijf op de hoogte voor release-info. 18 oktober 2012 06:50:46 0000 /? P = 349534 # comment-533359 korting noord gezicht in winterse omstandigheden, en je zult comfortabel blijven. De noordwanduitgang combineert een waterdichte, ademende, aan de buitenzijde [Image: sale converse-852ldb.jpg] verzegelde buitenmantel verzegelde buitenmantel met een verwijderbare, softshell binnenkant van de noordwanduitgang.
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)