Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
camera mana yang power kalau ambik gambar selfie haa?
#11
lol gambar besar mcm tu, konfem memory penuh cepat. bkn mcm blh tambah sd kad klau dah penuh pon..
Reply
Thanks given by:
#12
Aq rasa memori external tak penting sgt la sbb S6 ade 128 GB memori internal. Dgn size tu, ko nak save file mcm mane pon blh la. Aq pon mmg kagum kat S6 speaker sbb speaker dia bagui dan bunyi dia lebih kuat drpd S5.
Reply
Thanks given by:
#13
pakai dslr je :)
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:
#14
Apakah thread ni masih aktif haa?
Saya tanya review dari kawan, katanya samsung s* itu the best lah cameranya. Fiturnya pun bisa dicakap sangat canggih.
Tapi saya tak yakin dengan kapasitas baterainya dengan fitur secanggih itu mungkin tetap butuh power bank untuk jaga-jaga saat smatphone kita sudah low battery.
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)