Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ambank bonuslink visa card ??????
#11
(05-09-2017, 12:28 PM)kakikaki Wrote: Mcm kredit kad je, xbyk beza pun
Ko dah sign up ke? ambank nak cari outlet dahla susah

yer mcm kredit kad je tapi  tak kan lar tak da beza dia org nak launch kan...sblom ni aku pun phikir mcm ni tapi bila i pi dia org punya event tu baru tau lar ada byk maanfat kt kad ni ...
kad ni 2 in 1 ...bonuslink dgn kredit kad ..try tgk website dia org utk daftar sbb baru launch kan mungkin kt website dia org pun ada infor utk daftar jugak ....
try  Winking
Reply
Thanks given by:
#12
ambank bonuslink visa card itu tak pernah dengar ,bagaimana kegunaan card itu?
Reply
Thanks given by:
#13
berapa min kelayakan dia utk platinum ? adakah benefits platinum lain dari gold ?
Reply
Thanks given by:
#14
(05-12-2017, 01:06 PM)minnie Wrote:
(05-11-2017, 11:11 AM)maha Wrote:
(05-09-2017, 03:13 PM)MilaAmira Wrote:
(05-08-2017, 05:28 PM)mikolau Wrote: apa yg best psl ambank bonuslink visa kad ni , i nmpk byk org pegang kad ni skrg ..... siapa yg tau psl kad ni blh cerita sikit tak ....?? Thinking

haritu sy smpat gi event tu,jadi sy dgr jgk la pnerangan pihak diorg.kad ni bole himpun mta ganjaran kalau awk guna untuk beli ape2 ke...snangnye kad ni sbb byk  tmpt yg bole pkai. dgr mta gnjran tu byak jhk, awk spent 10rggt pon dah byk bole himpun.manfaat lain pon ada jgk.

lae ....apa yg best ni .... Confused
sama mcm bank2 lain lar ... bank lain pun ada kad  mcm ni jugak...rugi lar bkn kot ari2 nak pi shopping n kumpulkan points ! @@









(05-09-2017, 06:05 PM)Madi Wrote:
(05-09-2017, 03:13 PM)MilaAmira Wrote:
(05-08-2017, 05:28 PM)mikolau Wrote: apa yg best psl ambank bonuslink visa kad ni , i nmpk byk org pegang kad ni skrg ..... siapa yg tau psl kad ni blh cerita sikit tak ....?? Thinking

haritu sy smpat gi event tu,jadi sy dgr jgk la pnerangan pihak diorg.kad ni bole himpun mta ganjaran kalau awk guna untuk beli ape2 ke...snangnye kad ni sbb byk  tmpt yg bole pkai. dgr mta gnjran tu byak jhk, awk spent 10rggt pon dah byk bole himpun.manfaat lain pon ada jgk.

kalau oversea transaction pon ade dpt point dan ada utk travel insurans jgak..tak slh kad kredit ni ada 3 plihan.point pon ikot kad..

lor , kalau tak silap syg bank2  lain punya benefits lagi byk kot ...

kad ni bukan tuk shopping je,awk gi isi mnyak kt shell pon dpt point,kalau guna on9 transactions pon dapat kutip point jgk..even kalau awk g makan pon kalau guna kad ni dah boleh jgk.setiap bank lain2 la benefit dia bg..tp ambank offer byk keistimewaan.

tp cash rebate tuk isi minyk x best cm bank laen... unless u nk collect point byk nk redeem hadiah.. haha
Reply
Thanks given by:
#15
(06-06-2017, 03:54 AM)daim23 Wrote: berapa min kelayakan dia utk platinum ? adakah benefits platinum lain dari gold ?

x silap annual 24k je tuk basic...
Reply
Thanks given by:
#16
(05-09-2017, 12:28 PM)kakikaki Wrote: Mcm kredit kad je, xbyk beza pun
Ko dah sign up ke? ambank nak cari outlet dahla susah

bezanya u leh collect point lebih dr bank laen.. selain dr tu xde byk beza dh
Reply
Thanks given by:
#17
(05-09-2017, 01:35 PM)bananana Wrote: pkai kad ni, blh kmpul point
sesuai utk korg yg sllu shopping

tapi kadar faedah tinggit , ganjaran tak banyak . Baik guna kad debit terus kan ?
Reply
Thanks given by:
#18
(06-07-2017, 12:50 AM)Vincent Gan Wrote:
(05-09-2017, 12:28 PM)kakikaki Wrote: Mcm kredit kad je, xbyk beza pun
Ko dah sign up ke? ambank nak cari outlet dahla susah

bezanya u leh collect point lebih dr bank laen.. selain dr tu xde byk beza dh
points je pun , u guna kad kredit utk ganjaran , tapi kena bayar baki sepenuhnya setiap bulan... tak syiok orh !   Disappointed
Reply
Thanks given by:
#19
yg terbaik tu ganjaran je... x2 point dari kad2 laen.. sbb bonus dn ambank offer point masing2. faedah pn x tinggi banding ngan yg laen.. recommended la tuk yg slalu shopping
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)