Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aduiiiiihaiii zaman sekarang dah gawat..
#11
(10-05-2016, 04:44 PM)SayidMahmud Wrote: Janganlah sedih kawannnnn ... ape kate ko masuk 1 contest under celcom ni name dia dig for gold
aqu dah join .. senang je cara masuk contest die manelah taw ade rezeki ko ker ape ker .... hadiah utama 200K .. 
nak ape2 info, pegi kat sinie :
http://bigwin.com.my/quiz/quiz-detail/81/
OOOOOOO contest niy pon membew aq adew citew gak aq ingat dia maen2 lol.
so, moral diew kitew kenew try la manew la taw boleh sangkut betul tak ?
kalau menang, aq byar hutang pt aq. lansung xdew hutang hahahahhaa
hati senang gilewwwww
Reply
Thanks given by:
#12
aduhhhh skrg pun tgh sembang sara hidup jgak ni mamat mane tah sembang psal line tepon.. aq cume ckp contest ni celcom
anjurkan boleh join mane tau dapat menang hadiah, dh boleh ringankan beban korg.
Reply
Thanks given by:
#13
(10-06-2016, 02:34 PM)Dann Wrote: ok ak bukan ape takot jugak nak click link tu takut virus ke ape ke tapi sure ke celcom buat contest ni?
asal xde iklan kat tv? jgn main2 mentang2 ak ade masalah ekonomi, ko promote bnde alah ni hahahahah!!....
Open-mouthed_smile

memang tak ade kat TV tapi wujud sbb yang boleh join pun celcom users je ko celcom user ke?
kalu ye, senang lah crita. ko cube je dulu tak ramai org tau so peluang ko nak menang,
cerahhhh hahaha jgn risau link tu tak ade virus ke ape ke. pegi kat website die lpas tu follow the instructions
Reply
Thanks given by:
#14
Ak mmg celcom users .. ok xpe2 ak cube dulu tgk mcm mne ak layan kan aje cadangan ko ni hahahaha
ape2 pun wish me luck mintak2 ak bleh jwap quiz ni haha bukan senang nak perah otak
hohohoho tq!
Reply
Thanks given by:
#15
Dig for gold rupanyew namew contest niy ingt apew la
aq baru regiter niy aq pon sukew gak jawab2 quiz niy
nak asah IQ kasi lagi tajam hahaha lol thanks bagi information
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)