Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aduiiiiihaiii zaman sekarang dah gawat..
#1
Hurmmm hari2 tgk kat berita yg ekonomi pun meleset..
poket ak pon kering dahhh hahahah... dalam dia ade daun2 kering hahahaha sedih weyhhh..
mane la nak cari duit lebih ni kan best kalau ak jadi kaya.. huhuhuhuh
Reply
Thanks given by:
#2
(10-05-2016, 04:28 PM)Dann Wrote: Hurmmm hari2 tgk kat berita yg ekonomi pun meleset..
poket ak pon kering dahhh hahahah... dalam dia ade daun2 kering hahahaha sedih weyhhh..
mane la nak cari duit lebih ni kan best kalau ak jadi kaya.. huhuhuhuh

kena ikthiar bos nak cari duit lbh.. Tp skang ni byk peluang.. nak tak nak je
Reply
Thanks given by:
#3
hahahah kecian dowhhh kalaw sampai mcm gituw sekaliy tapi zaman skrg memang kne usaha lebih
biasa la zaman kite makin maju barang pun makin meningkat tinggi apew boley buat nak2 pulok
kuli hahahaha sabor jea la
Reply
Thanks given by:
#4
(10-05-2016, 04:30 PM)royalhunter Wrote: kena ikthiar bos nak cari duit lbh.. Tp skang ni byk peluang.. nak tak nak je

peluang? dah bermacam2 cara juga ak buat bro tapi tak jumpe jalan penyelesaian..
adehh hutang pun berlambak hahahahaha
Reply
Thanks given by:
#5
(10-05-2016, 04:28 PM)Dann Wrote: Hurmmm hari2 tgk kat berita yg ekonomi pun meleset..
poket ak pon kering dahhh hahahah... dalam dia ade daun2 kering hahahaha sedih weyhhh..
mane la nak cari duit lebih ni kan best kalau ak jadi kaya.. huhuhuhuh

Janganlah sedih kawannnnn ... ape kate ko masuk 1 contest under celcom ni name dia dig for gold
aqu dah join .. senang je cara masuk contest die manelah taw ade rezeki ko ker ape ker .... hadiah utama 200K .. 
nak ape2 info, pegi kat sinie :
http://bigwin.com.my/quiz/quiz-detail/81/
Reply
Thanks given by:
#6
(10-05-2016, 04:44 PM)SayidMahmud Wrote: Janganlah sedih kawannnnn ... ape kate ko masuk 1 contest under celcom ni name dia dig for gold
aqu dah join .. senang je cara masuk contest die manelah taw ade rezeki ko ker ape ker .... hadiah utama 200K .. 
nak ape2 info, pegi kat sinie :
http://bigwin.com.my/quiz/quiz-detail/81/

jgn percaya dowh ape2 pasal cialcom jgn percaya sbb dorg scammer nak duit lebih je
tipu org pandaiiiiiii!!!!! puihhhh!!! last2 yg menang sedaramara dia, apak dia !! bengong!!!!
Reply
Thanks given by:
#7
(10-06-2016, 01:01 PM)russell Wrote: jgn percaya dowh ape2 pasal cialcom jgn percaya sbb dorg scammer nak duit lebih je
tipu org pandaiiiiiii!!!!! puihhhh!!! last2 yg menang sedaramara dia, apak dia !! bengong!!!!

eh mane ade tipu.. sebab dah register tu, dorg akn bagi 7hari pertama tu free je tak payah bayar 1 sen pun
psal menang tak menang tu kan rezeki masing2 kena lah percaya aduhhh
aqu cume share ape yg aqu tau je
Reply
Thanks given by:
#8
eh apo lak citer sara hidup dgn line tepon ni ?? korang ni tetiba je buat perangai pelik
Reply
Thanks given by:
#9
(10-06-2016, 01:17 PM)royalhunter Wrote: eh apo lak citer sara hidup dgn line tepon ni ?? korang ni tetiba je buat perangai pelik

adeehhhhh hahahhaha maybe ni sembang pasal contest menang dapat duit kot nanti boleh la jana pendapat balik 
hohohohoho  Sarcastic Sarcastic Sarcastic Sarcastic Sarcastic
Reply
Thanks given by:
#10
(10-06-2016, 01:14 PM)SayidMahmud Wrote: eh mane ade tipu.. sebab dah register tu, dorg akn bagi 7hari pertama tu free je tak payah bayar 1 sen pun
psal menang tak menang tu kan rezeki masing2 kena lah percaya aduhhh
aqu cume share ape yg aqu tau je

ok ak bukan ape takot jugak nak click link tu takut virus ke ape ke tapi sure ke celcom buat contest ni?
asal xde iklan kat tv? jgn main2 mentang2 ak ade masalah ekonomi, ko promote bnde alah ni hahahahah!!....
Open-mouthed_smile
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)