Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zizan Bermasam Muka Dengan Johan?
#1
[Image: 422012_ssjozanckp-a.jpg]

KUALA LUMPUR, 3 APRIL 2012: Sebaik saja Super Spontan (SS) disiarkan secara langsung di Astro Warna (Saluran 132), ramai beranggapan Johan dan Zizan banyak membantu untuk menarik minat penonton terus melayan program baru ini.

Namun, ramai tidak tahu sebab utama Zizan mahu menyertai program ini. Benarkah Zizan terpaksa menyertainya memandangkan Zizan baru saja menandatangani kontrak sebagai artis eksklusif Astro?

Dalam erti kata yang lain, adakah Zizan dipaksa pihak tertentu walaupun mengikut hati pelawak itu, dia sudah tidak mahu menyertai mana-mana program TV lain atas dasar jadualnya yang terlalu ketat.

Dalam pada itu, isu Zizan dan Johan kembali hangat diperkatakan apabila mereka dikatakan saling memusuhi satu-sama lain kerana masing-masing bukan dalam kumpulan yang sama. Benarkah mereka kini bermasam muka?

Sementara itu, Zizan difahamkan agak cuak apabila ramai meletakkan harapan terlalu tinggi pada dirinya untuk memenangi SS.

Namun, ada pula mengatakan Zizan sebenarnya over confident dan yakin untuk menjuarai program ini tetapi dia hanya perlu menghadapi Johan yang dianggap sebagai paling berbakat untuk melunaskan segala tugasan dalam SS.

Dapatkan setiap jawapan berikut dengan menonton video selebih Apa Kata M? episod pertama.

http://www.youtube.com/watch?feature=pla...RCQ_A3jXbI

Murai
Reply
Thanks given by:
#2
semua gimik jer nie.... huhuhu... nak menaikkan rating rancangan diorang...
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)