Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Youtube checkup coverage
#11
(03-29-2017, 04:05 PM)Amir_Hakkim Wrote: Tadi aku kat KL, cuba guna link youtube tu. Tapi x berapa faham macam mana guna. Ada x yg blh jelaskan.

sbnarnya link tu utk tgok review sja, nk tau mcam mne, bleh cuba tgok kat youtube, video streaming cpat ke x
Reply
Thanks given by:
#12
(03-30-2017, 05:27 AM)Fortunextch Wrote: kat rmh pakai telco data lagi ke?
aku rasa biasa kat rmh akan pakai wifi je,
aku bila kat luar baru pakai telco data, jimat data sikit....

kdang2 kat luar, aku pakai mobile data tgok youtube, dah subscribe byk data, pakai utk tgok youtube
bila kat rumah, pakai je Unifi, hahaha
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)