Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Youtube checkup coverage
#1
salam smua, bru je jmpa youtube skrg dh bleh check coverage, yg mane satu telco best coverage utk steam youtube...

korg pakai telco mane satu?
cube test tgk....

http://www.youtube.com/videocheckup
Reply
Thanks given by:
#2
(03-24-2017, 04:39 AM)Faraah Wrote: salam smua, bru je jmpa youtube skrg dh bleh check coverage, yg mane satu telco best coverage utk stream youtube...

korg pakai telco mane satu?
cube test tgk....

http://www.youtube.com/videocheckup

Kat KL rasanya ok je. Ada guna ke? x tahu kalau feedback org lain ok x. Nk try bila kat rumah nanti. Dulu malam je nk tengok youtube ada buffering.
Reply
Thanks given by:
#3
Umobile > ftw
Reply
Thanks given by:
#4
Tempat aku berbukit-bukit... Semua pun x ada line. Yg ada line celcom je. Nk tengok youtube pun susah juga. guna streamyx pun susah..
Reply
Thanks given by:
#5
(03-28-2017, 02:20 PM)hamali Wrote: Umobile > ftw
Awal lagi nk cakap. aku dah cuba Celcom kat KL. Memang ok jugak. Skrg selalu hujan susah nk dapat line stable.
Reply
Thanks given by:
#6
(03-28-2017, 03:55 PM)aina Wrote:
(03-28-2017, 02:20 PM)hamali Wrote: Umobile > ftw
Awal lagi nk cakap. aku dah cuba Celcom kat KL. Memang ok jugak. Skrg selalu hujan susah nk dapat line stable.


Ada kena mengena ke hujan dgn line?
Reply
Thanks given by:
#7
(03-29-2017, 11:40 AM)hamali Wrote:
(03-28-2017, 03:55 PM)aina Wrote:
(03-28-2017, 02:20 PM)hamali Wrote: Umobile > ftw
Awal lagi nk cakap. aku dah cuba Celcom kat KL. Memang ok jugak. Skrg selalu hujan susah nk dapat line stable.


Ada kena mengena ke hujan dgn line?

Ko x rasa ke? Ko pernah guna telco lain?  Rasa macam nk cuba guna telco lain. Tapi nk yg stable.
Reply
Thanks given by:
#8
Tadi aku kat KL, cuba guna link youtube tu. Tapi x berapa faham macam mana guna. Ada x yg blh jelaskan.
Reply
Thanks given by:
#9
(03-24-2017, 09:36 AM)Elton Shuwe Wrote: Kat KL rasanya ok je. Ada guna ke? x tahu kalau feedback org lain ok x. Nk try bila kat rumah nanti. Dulu malam je nk tengok youtube ada buffering.

kat rmh pakai telco data lagi ke?
aku rasa biasa kat rmh akan pakai wifi je,
aku bila kat luar baru pakai telco data, jimat data sikit....
Reply
Thanks given by:
#10
(03-28-2017, 03:21 PM)Amir_Hakkim Wrote: Tempat aku berbukit-bukit... Semua pun x ada line. Yg ada line celcom je. Nk tengok youtube pun susah juga. guna streamyx pun susah..

bukit mane? lepas tu mcm mane ko tgk internet mcm tu?
kesian bagi kau, haiz....
mmg x de line lgsg ke?
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)