Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Xpax Magic Sim Revamp?
#11
(06-22-2016, 10:37 PM)shakeshake Wrote: ohhh syyiiookkk!! lagi hebat dari U
sebab U bagi 1.5gb je rm30 slow je hahaha
tapi aku tunggu7 jugak orang bitau aku psal
internet burung hantu still ada lagi x? hehehe
sebab iklan popup tu x de mention plak

Mesti lah ada bro internet burung hantu sebab tu yang menarik perhatian
student2 malaya ni hahaha beli internet burung hantu rm 2 dapat 2gb je boleh tahan sebulan
kalau rm 5 pulak dapat 10 gb pun boleh tahan sebulan tapiiii sekarang ada promo babe
rm 5 kau dapat unlimited internet dari 13 june sampai 14 julai je
lepas tu xpax pun baik hati ade bagi hadiah raya, internet free utk waze senang nak balik kg
boleh elak2 jalan jam hehehe
Reply
Thanks given by:
#12
(06-23-2016, 11:33 AM)rizal.buzo Wrote: Mesti lah ada bro internet burung hantu sebab tu yang menarik perhatian 
student2 malaya ni hahaha beli internet burung hantu rm 2 dapat 2gb je boleh tahan sebulan
kalau rm 5 pulak dapat 10 gb pun boleh tahan sebulan tapiiii sekarang ada promo babe
rm 5 kau dapat unlimited internet dari 13 june sampai 14 julai je
lepas tu xpax pun baik hati ade bagi hadiah raya, internet free utk waze senang nak balik kg
boleh elak2 jalan jam hehehe

Tapi 10gb tu byk sgt lah.. hehe
2 gb siket sgt la pulak haha susah betul buat pilihan dalam hidup ni..
tapi kire ok laa aku pakai yg rm 68 je la kalau tak habes boleh carry forward
ade unlimited call pulak tu nanti aku suruh awek aku pakai jugak lah nanti senang
nak bergayut sampai patah dahan tu hahahaha
tapi tang yg waze tu nice org jarang balik kampung ni lupe diri jugak kdg2 hahaha
thanks lah sebab bagi info bro!!
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)