Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Xpax Magic Sim Revamp?
#1
Xpax hari tu dah launching Xpax Magic Sim Revamp
ada kelainan ke dari yg sebelum ni?
sebab aku nampak iklan pop up dia kat 1 blog ni
Reply
Thanks given by:
#2
(06-20-2016, 02:27 PM)shakeshake Wrote: Xpax hari tu dah launching Xpax Magic Sim Revamp
ada kelainan ke dari yg sebelum ni?
sebab aku nampak iklan pop up dia kat 1 blog ni

hah wey ade la jugak kelainan dia kalau dulu ade basic internet je kot hahah
tapi sekarang dorg ade pakej internet berganda2
saya pun nak cuba jugak pakai cuma tak jumpe lagi kat mana2 kedai telepon
Reply
Thanks given by:
#3
kelainan dia dulu cuma ada basic internet je 200mb ke ape tah haha
aku lupa daahhh ye la sebab dah lama kann hihi
sekarang diorang ada pakej internet paling murah utk prepaid
kalau telco U orang kata paling murah kan tapi rm 30 cume dpt
1.5gb je
Reply
Thanks given by:
#4
(06-21-2016, 10:39 AM)rizal.buzo Wrote: kelainan dia dulu cuma ada basic internet je 200mb ke ape tah haha
aku lupa daahhh ye la sebab dah lama kann hihi
sekarang diorang ada pakej internet paling murah utk prepaid
kalau telco U orang kata paling murah kan tapi rm 30 cume dpt
1.5gb je

oh tu je ke kelainan dia ingat kan byk sgt perubahan dia
xpax magic sim nie bape gb boleh dapat? still ada burung hantu x?
sebab aku cuba nak hadam plan baru dorang ni haha
Reply
Thanks given by:
#5
(06-21-2016, 12:52 PM)shakeshake Wrote: oh tu je ke kelainan dia ingat kan byk sgt perubahan dia
xpax magic sim nie bape gb boleh dapat? still ada burung hantu x?
sebab aku cuba nak hadam plan baru dorang ni haha

hmm starter pack cume rm 10 je validity dia 5 hari tu normal la
bape gb dapat, tu depends on pakej yg dorg ade sebab pakej dorang ade byk tau
paling murah utk monthly pun rm38 dapat 4gb
internet burung hantu tu still ade lagi
ehhh tu laa lubuk student surf internet dulu haha
Reply
Thanks given by:
#6
Xpax celcom punyer kan?
aq tak caya sgt kalu celcom ni line dorang hampeh jugak kdg2
aq dah penah pakai mahal la kalau 4gb tu jgn caya bulat2 lah
sbb slow je internet dier
Reply
Thanks given by:
#7
(06-21-2016, 11:04 PM)russell Wrote: Xpax celcom punyer kan?
aq tak caya sgt kalu celcom ni line dorang hampeh jugak kdg2
aq dah penah pakai mahal la kalau 4gb tu jgn caya bulat2 lah
sbb slow je internet dier

Mungkin yg ko pakai tu zaman tok kaduk
sebab ak pakai dia lagi best siap ada free internet waze dgn free call
kalau kite reload magic sim ni tau dak??! and lagi 1 line kat tempat ak
ke kat tempat2 yg ak penah pegi ceruk mana pun still ada coverage
internet pun stabil.. 
so, ko x try lagi magic sim yg baru ni jgn nak kondem
Reply
Thanks given by:
#8
zaman tok kadok ke ape ke janji aq dah pnah pakai
umobile ok je bagi aq murah internet pun laju jugak 
Maxis pun ok jugak ape prepaid yg coverage best gila
dalam hutan pun boleh ada line lagi
Reply
Thanks given by:
#9
(06-22-2016, 06:50 PM)russell Wrote: zaman tok kadok ke ape ke janji aq dah pnah pakai
umobile ok je bagi aq murah internet pun laju jugak 
Maxis pun ok jugak ape prepaid yg coverage best gila
dalam hutan pun boleh ada line lagi

Umob kau ada masa bengong jgak hahaha
Hijau pula yg paling mahal rate dia
At least xpax magic simn ni ada kemajuan dari segi internet dia
lagipun kalau kau pakai, kau dapat byk benefits

[Image: Screen_Hunter_25_Jun_21_23_58.jpg]
Reply
Thanks given by:
#10
ohhh syyiiookkk!! lagi hebat dari U
sebab U bagi 1.5gb je rm30 slow je hahaha
tapi aku tunggu7 jugak orang bitau aku psal
internet burung hantu still ada lagi x? hehehe
sebab iklan popup tu x de mention plak
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)