Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Xpax KAWKAW Data
#1
ade sesiapa yg dah member ni kawkaw squad?
bole share mcamne daftar? nak pegi kedai ataupun automatic join ikut kardpengenalan?
Reply
Thanks given by:
#2
pakai xpax apps tu dial *118*7*1# ,lepas tu akan dpt sms
tapi ni kawkaw utk umur 12 - 25 saje....aik
Reply
Thanks given by:
#3
(05-02-2017, 12:19 AM)M.anchalai thevy Wrote: ade sesiapa yg dah member ni kawkaw squad?
bole share mcamne daftar? nak pegi kedai ataupun automatic join ikut kardpengenalan?

ni xpax plan baru lgi ke? gila beto.....plan byk susah ni nak tukar2 .
kalau pakai burung hantu tu, nak tukar ni bole ke?
Reply
Thanks given by:
#4
tapi xpax kaw ni ada terhad pada umur antara 18 tahun ke 25 tahun untuk pelaggan celcom
macam sekarang ni ada banyak offer ke pemuda yang berumur 25 tahun ke bawah..jadi yang lebih umur tu xpayah fikir plan ni
Reply
Thanks given by:
#5
(05-02-2017, 02:33 AM)Lam Hoe Wrote:
(05-02-2017, 12:19 AM)M.anchalai thevy Wrote: ade sesiapa yg dah member ni kawkaw squad?
bole share mcamne daftar? nak pegi kedai ataupun automatic join ikut kardpengenalan?

ni xpax plan baru lgi ke? gila beto.....plan byk susah ni nak tukar2 .
kalau pakai burung hantu tu, nak tukar ni bole ke?
sebenarnya boleh hanya dail ussd number untuk beli plan ni tapi syarat untuk beli plen ialah kamu nak berumur 25 tahun ke bawah
tapi bagi aku, plan ni x baik kerana ia terhad pada umur dan kalau nak beli pun xboleh guna lama
Reply
Thanks given by:
#6
(05-02-2017, 12:19 AM)M.anchalai thevy Wrote: ade sesiapa yg dah member ni kawkaw squad?
bole share mcamne daftar? nak pegi kedai ataupun automatic join ikut kardpengenalan?

ni Xpax promotion bru utk umur bawah 25, mmg best ni , 50 % free extra data. 
nak register, tapi kalau xdpt , bole pegi kedai semak. data mmg byk . RM 30 - 7.5 GB  ,  RM 50 - 15 GB
mane cari ni prepaid murah lg data byk.
Reply
Thanks given by:
#7
(05-02-2017, 01:50 AM)mohd Hanif Wrote: pakai xpax apps tu dial *118*7*1#  ,lepas tu akan dpt sms
tapi ni kawkaw utk umur 12 - 25 saje....aik

hula da regsiter. tpi tinggl 2 tahun je utk aku umur 23 ni, percaya nanti mesti ade package baru free lg byk data hehe
Reply
Thanks given by:
#8
(05-04-2017, 01:29 AM)hamzal24 Wrote:
(05-02-2017, 12:19 AM)M.anchalai thevy Wrote: ade sesiapa yg dah member ni kawkaw squad?
bole share mcamne daftar? nak pegi kedai ataupun automatic join ikut kardpengenalan?

ni Xpax promotion bru utk umur bawah 25, mmg best ni , 50 % free extra data. 
nak register, tapi kalau xdpt , bole pegi kedai semak. data mmg byk . RM 30 - 7.5 GB  ,  RM 50 - 15 GB
mane cari ni prepaid murah lg data byk.

tu la aku pakai celcom ni dah 8 tahun, loyal customer. signal line pun ok kat kawasan ni.
Reply
Thanks given by:
#9
(05-03-2017, 11:25 PM)muhammad iman Wrote: tapi xpax kaw ni ada terhad pada umur antara 18 tahun ke 25 tahun untuk pelaggan celcom
macam sekarang ni ada banyak offer ke pemuda yang berumur 25 tahun ke  bawah..jadi yang lebih umur tu xpayah fikir plan ni

yg beto tu umur 12- 25 , bukan 18
ni package baik utk golongan muda yg income x tinggi. 50 % extra data tu mmg keuntungan reka .
Reply
Thanks given by:
#10
(05-02-2017, 02:33 AM)Lam Hoe Wrote:
(05-02-2017, 12:19 AM)M.anchalai thevy Wrote: ade sesiapa yg dah member ni kawkaw squad?
bole share mcamne daftar? nak pegi kedai ataupun automatic join ikut kardpengenalan?

ni xpax plan baru lgi ke? gila beto.....plan byk susah ni nak tukar2 .
kalau pakai burung hantu tu, nak tukar ni bole ke?

kalau pakai burung hantu nak tukar gi ni kawkawsquad , hanye send tu MIG XPAX™ to 28882. lepas tu guna Xpax™ App utk tukar kawkawsquad.
process ni FOC. tapi kalau xbole, pegi celcom branch tanye. 
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)