Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VPS Percuma Dari VPS.ME
#1
[Image: P4Cy7.png]

Jom belajar ada VPS sendiri sebelum web korang perlu migrate ke sana.. Sebelum migrate kena ada ilmu pasal VPS ni. jadi tak perlu pening-pening nak pikir mana nak cari vps dah la mahal..

Kat sini ada yang free punya.. Apa.. FREE.. betul free.

Untuk permulaan yang ni untuk korang belajar, da cukup da space semua tu untuk korang godek-godek belajar apa yang patut. Jom try Winking

VPS percuma klik sini
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)