Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trade Forex - Perlu Ke Modal Besar ??
#1
Salam PKrian, nak tanya skit la.. Nak trade forex ni perlu ke modal besar ??

Sebab byk tgk trader semua masuk riban2 dalam akaun untuk trade
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#2
xperlu kot....
Reply
Thanks given by:
#3
depend kot.. Kalau trader pengalaman mmg le kan trade guna modal besar.. Modal kecik ni apa dorang nak trade. Skali masuk besor2
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#4
pandangan newbie... :blush: x perlu modal besar... modal kecil risk kecil.. kekekeke... law cik marginah datang jemput pn x terasa sngt... :P
Reply
Thanks given by:
#5
kalo power..masuk la modal besar..cpt sket akaun tu berkembang...
kalo modal kecik ni lmbt benor nk berkembang kecuali mmg hentak lot2 dinosour..hehe..

kene jg mm la..kalo x cik marginah dtg menjemput Winking
Reply
Thanks given by:
#6
kalo nubie mcm saya ni pakai lot kecik jer maybe dah kosisten nanti boleh la kot masuk riban2 USD
Reply
Thanks given by:
#7
bg pendapat saya tgk berapa lama dah trade, mulakan dgn demo sampai konsisten... ada yg mula dgn 10USD, ada yang lebih... bergantung kepada modal... yg penting profit yg konsisten dan elakkan dan MC
Reply
Thanks given by:
#8
lg cantik kalo dapatkan modal yg free dari broker utk trade live....
Reply
Thanks given by:
#9
yaa betui tu masta... ada yg bg free masa reg... ada yang bg bonus (yg support margin dan ada yang x support margin)... ada bg income utk affiliate dan byk lagi... takat tu jaa yg saya tau... dunia forex pon baru kenai xsampai 1 thn...
Reply
Thanks given by:
#10
saya bukan masta hehe ni nubis kubis je lagi....
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)