Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Rating
#1
Salam semua.. Hari ni den nak kongsikan salah satu lagi fungsi yang ada dalam forum ini iaitu thread rating.

Jika korang rasa thread yang korang baca tu membantu korang atau ada memberi info yang baik.. Korang hanya perlu klik pada bintang tersebut..

Ada 5 tahap bintang disitu. Kalau rasa thread tersebut pantas diundi dengan 5 bintang.. tekan je kat bintang terakhir..

Semoga info yang ada dalam forum ini dapat memanfaatkan korang semua.

Selamat berforum Winking
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)