Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Telefon mudah alih dijangka atasi komputer peribadi menjelang 2015
#1
KUALA LUMPUR - Telefon mudah alih dijangka mengatasi komputer peribadi sebagai peranti akses web umum menjelang 2015, kata PropertyGuru.com.my, gerbang hartanah dalam talian serantau.

"Di seluruh rantau ini, kami melihat lebih ramai orang beralih kepada penembusan dan hubungan mudah alih yang lebih baik.

"Justeru itu, aplikasi kami merupakan sebahagian daripada langkah untuk bergerak seiring dengan aliran ini dan mengukuhkan kedudukan dalam pasaran mudah alih," kata Pengurus Negaranya John Paul Sta Maria dalam satu kenyataan.

Syarikat itu melancarkan aplikasi mudah alih pertamanya di Malaysia pada 9 Ogos bagi pengguna iPhone dan telefon pintar berasaskan Android di negara ini.

Aplikasi itu merupakan sebahagian daripada strategi syarikat untuk mengukuhkan kedudukannya di Malaysia dan menguasai bahagian pasaran dalam pasaran mudah alih yang sedang pesat berkembang.

Pada 15 Ogos, lebih 10,000 muat turun dilaporkan dalam masa seminggu pelancarannya, memberikan prospek baik kepada sasaran syarikat itu untuk mencapai 50,000 muat turun pada akhir September.- Bernama
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#2
nampak gaya mmg da mula pun, skang smartphone pun da bule link ke monitor2 besar, zaman pc mungkin berakhir tak lama lg
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)