Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Poll: Adakah Teknik BBMA Mudah Di Fahami Dan Membantu Anda Dalam Trade Seharian
This poll is closed.
Ya
47.06%
56 47.06%
Tidak
1.68%
2 1.68%
Saya Masih Belum Faham
47.90%
57 47.90%
No Komen
3.36%
4 3.36%
Total 119 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 9 Vote(s) - 4.78 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Bollinger Band BBMA version lama. Yang baru kalau korang minat bule pi kursus.
sejak pilihanraya greece ni market cam tak best je. buat2 scalp je Sad
Please register or login to view the link.. | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Thanks given by:
pakai teknik ni kena hati2..tak bleh tamak nak enter jer
ambes hanya brani enter masa bb kecut dan bb flat jer
masa bb jadi kembang dan ada buat gradient due to strong trend, ambes dok tepi jer even price dan ma 5 break outer bb ( macam entry katogeri a dan b).bakper ambes dok masuk trade?.....sebab ambes prefer not to ride the trade...ambik early trade, kalau nak ride trade ni kena tunggu price bounce kat ema 5 dan mid bb...(personal preferance).

kepada tt..ambes prefer amik tp kat outer bb on the other side jer... dan sl ambes ialah ikut low or high cs sebelum amber enter .
Thanks given by:
(06-21-2012, 11:40 PM)mat ki Wrote: Please register or login to view the link..
Register
buat masa skang ni market takde hala tuju. Nanti bila da normal balik nanti bro buleh nampak kelebihan BB ni.. Tadi EU kat m15 pun da ada signal sell.. Boleh cek Winking
Please register or login to view the link.. | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Thanks given by:
Sapa yg follow rule BB ni. Mesti jumpa yg camni kan Winking

[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Tahniah le pada yg da kasi gegar broker Winking
Please register or login to view the link.. | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Thanks given by:
(06-22-2012, 01:22 AM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
wonderweiss = dreamcatcher

buat masa ni ambes banyak mintak khidmat nasihat brader meijin sebab dia otai kg plus bb cara abang oma.

btw tt, ambes dapet gak tangkap 3 entry as per ss tt...cuma kena sabar jer tunggu set up yang cun...worth waiting kato ore klate he he
Thanks given by:
[IMG]Please register or login to view the link..[/IMG] Register

Pas balik jumaat tadi Winking
Please register or login to view the link.. | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Thanks given by:
(06-22-2012, 01:22 AM)Wonderweiss Wrote: Please register or login to view the link..
Register
trend teman pki group FIBO DIV TL...
entry teman pki teknik ni...sebab bole entry kt pucuk & akar

kt group FIBO DIV TL ...sifu Oma Join sekali..
Thanks given by:
(06-22-2012, 05:06 PM)hampeeeh Wrote: Please register or login to view the link..
Register
den fibo tak reti lagi Sad
Please register or login to view the link.. | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Thanks given by:
bagi link group fibo tuu
Thanks given by:
camner nak join grup abang Oma?

bab fibo ni, ambes ader blajar sama2 ngan elliot wave ..tapi kantoi sebab wave counting fail dan tarik fibo pon tak betul.
teknik ni lagi sempoi he he...

soklan yer:
1- since ambes trade mesti ader sl..di mana sl kita ekk?
adakah di hujung or pangkal cs yang break bb/ma5?
harap ader kawan2 yang boleh share idea.

pasal tp lak...amber akan amik kat line bb or ema 50 tapi ambes prefer line bb sebab line bb ader 3 lagi untuk kita bubuh tp dia tapi ema 50 satu jer..basically line bb ni mre flexible bagi ambes.apa pendapat kawan2 semua lam hal ni?
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)