Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tayar kini sugguh mahal
#11
(08-03-2017, 12:28 PM)daus86 Wrote: Continental mmg la makan duit.tapi mmg terbaik la.

ko cuba ni :

-Maxxis
-silverstone
-viking

pndapat aku la,tiga2 brand dah pnh guna..tapi aku lg prefer viking kot lg selesa..hrga pun xmhal.lgpun aku cya kualiti dia sbb dia pun skli dgn continental punya.pnglaman aku la..
Reply
Thanks given by:
#12
LOL, I do not understand a single word what you guys are saying. But willing to know.
Reply
Thanks given by:
#13
Memang mahal sekarang, kalau beli tayar murah tapi quality tak ok susah jugak. Nanti kena bazir duit lagi untuk beli tayar yang beli. 
Lebih baik kumpul duit beli yg quality baik.
Reply
Thanks given by:
#14
saya mencadangkan tayar buatan tempatan yang terdiri daripada Goodyear, Toyo, Silverstone dan, Contiental sbb ia tidak ada kos export dari luar negara.
Reply
Thanks given by:
#15
Betul tu... Harga sekarang memang mahal terutamanya Michelin dan bridgestones tapi kualiti mereka sangat tinggi. Terdapat banyak brands yg lebih murah contohnya Falken, Yokohama dan Silverstones.
Reply
Thanks given by:
#16
harga tayar semakin tinggi tapi nasib baik tak perlu selalu tukar...kena jaga baik2
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)