Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini

SuperForex Company News
[Image: R8zV9Ba.jpg]

Bonus Hot 120%

Syarikat kami menawarkan tawaran hebat kepada pedagang bekerja yang berjaya.

Anda boleh mendapatkan “Hot bonus” dari syarikat kami setelah menyempurnakan akaun anda. Bonus ini akan membantu meningkatkan deposit sehingga 120%.

Bonus sepertinya adalah peluang terbaik meningkatkan modal untuk dagangan. Dan ia adalah lebih besar untuk keuntungan yang berpotensi.
Rebut peluang dengan tawaran unik kami!

Ketahui lebih lanjut: https://superforex.com/hot-bonus
Reply
Thanks given by:
[Image: DmI6lJ2r.jpg]

NZD/USD: Ulasan fundamental dan ramalan

NZD/USD tidak terkecuali dengan kecenderungan pasaran kepada melemahnya dolar. Aliran ke atas menjadi lebih dan lebih pantas pada tempoh 30 hari lepas.

Statistik ekonomi yang mengecewakan dari New Zealanda, tidak merubah situasi memihak kepada USD, walaupun dengan kejatuhan dalam terhadap Indek Pembuatan PMI pada bulan Disember kepada 51.2 poin, dimana ia adalah terendah untuk tempoh 5 tahun. Inflasi meningkat 1.6% pada suku ke-4 pada 2017 yang tidak menyamai dengan jangkaan pasaran. Oleh itu, terdapat alasan untuk menjangkakan penurunan nilai tertentu NZD semenjak data yang disenut telah disiarkan. Namun ini tidak terjadi ditengah kelemahan dolar, kos yang mana mencapai 3 tahun minima, disebabkan oleh sebab politik.

Minggu ini, dolar mengukuh tajam, disebabkan oleh kenyataan Donald Trump yang mana semasa forum ekonomi Davos menyatakan beliau intign melihat dolar yang kukuh dan dolar akan pasti meningkat. Pada masa yang sama, Menteri kewangan mengisytiharkan posisi yang bertentangan dan faedah AS semasa dolar yang lemah, yang mana menunjukkan ketidaktentuan politik di AS.

Pada masa akan datang, kadar akan menerima impak dari statistik ekonomi semantara politik faktor akan mengundur secara perlahan pada dasarnya. Hari ini, kami menjangkakan data KDNK baharu di AS, yang mana akan membawa kepada kekuatan kepada USD. Minggu hadapan dijangka lebih bermakna untuk pasaran matawang. Kami boleh menjangkakan ekonomi statistik penting dari Amerika Syarikat, kenyataan oleh Donald Trump dan perjumpaan FED, yang mana sekali lagi akan mengambil keputusan terhadap kadar faedah. Pelabur, walaubagaimanapun menjangkakan kadar tidak akan dikaji pada kali ini, namun sebarang keputusan akan memberi kesan kepada kadar. Oscilator MACD, Stochastic menunjukkan petunjuk bercamput-camput. Pada situasi ini, paling terbaik anda berurusan dengan JUAL, yang mana akan ia adalah efektif pada jangka pendek dan sederhana.
Reply
Thanks given by:

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)