Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stud 100 | Spray Untuk Tahan Lama | Digunakan Di Serata Dunia | Hot Deals!!!
#1
[center]Stud 100 | Spray Untuk Tahan Lama | Digunakan Di Serata Dunia | Hot Deals!!!
Maklumat Stud 100
[Image: stud100besar.jpg]
[Image: studiii.jpg]


STUD 100® adalah semburan pelambat ejakulasi untuk lelaki yang terunggul di dunia, diformulasi khusus untuk membantu melambatkan ejakulasi dan memperbaiki hubungan intim anda. Ia mengandungi Lidocaine 9.6% (w/w), anestetik topikal yang terkenal. Selain membantu mengurangkan simptom ejakulasi pramatang atau terlampau cepat, STUD 100® digunakan secara meluas oleh pasangan yang menginginkan hubungan seks yang lebih panjang dan lama.

STUD 100® diluluskan oleh pihak berkuasa kesihatan terkemuka di seluruh dunia dan dilesenkan untuk dijual tanpa memerlukan preskripsi. Ianya tidak mengandungi toksik, tidak berbau dan mesra ozon, dan boleh digunakan dengan kondom getah berjenama.

STUD 100® dijual di AS, UK dan di lebih 60 negara lain di seluruh dunia. Kajian klinikal terkawal dan ujian perubatan menunjukkan yang STUD 100® bertindak pantas, dan selamat serta berkesan. Selama lebih dari 25 tahun, para lelaki dan wanita telah berjaya mempertingkatkan kehidupan seksual mereka dengan bantuan STUD 100® , dan berterusan berbuat demikian.

Soalan yang Kerap Ditanyakan

S. Berapa banyak STUD 100® patut digunakan? Ia berbeza mengikut individu, tetapi biasanya di antara 3 sehingga 8 semburan, disemburkan kepada batang ***** 5 sehingga 15 minit sebelum melakukan hubungan intim. Setiap tin semburan 12g (7/16 fl.oz.), mengandungi STUD 100® yang mencukupi untuk 120 semburan.

S. Adakah STUD 100® selamat untuk wanita? Ya. Ujian klinikal menunjukkan yang tidak terdapat kesan sampingan ke atas vulva atau ******. Walau bagaimanapun, anda tidak patut menggunakannya jika pasangan anda mengandung.

S. Bolehkah STUD 100® digunakan dengan kondom? STUD 100® telah diuji dengan kondom getah terkemuka dan memenuhi Protokol Ujian BSI.

S. Adakah ia selamat digunakan untuk seks oral? Ya. Gunakan jumlah semburan bermeter yang minimum dan semburkan kepada batang ***** lebih awal, kemudian basuh semburan tersebut selepas itu.


CARA PENGGUNAAN

1) Sembur 3 kali atau lebih (jangan melebihi 8 kali) pada kepala dan batang *****.

2) Cuci ***** anda selepas mengadakan seks

JANGAN GUNA JIKA

1) Pasangan Anda Mengandung

2) Terdapat Luka Pada *****

Kandungan: Fragrance. Isopropyl.Myristate. Solvent. Stearic Acid

INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

CARA TEMPAHAN SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/tempahan.html


MORE PRODUK KLIK
http://hebatpower.com/blogs/


CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD jumaat malam,sabtu dan ahad.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang untuk kita simpankan barang anda )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: maybank2u.gif]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: bsn%20logo%20kecil.jpeg]

1. Bankin RM99.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :STD100
[/FONT][/COLOR][/center]
[/center]
Reply
Thanks given by:
#2
[center]Pro Extender | Alat Besar | Panjangkan | ***** | Lelaki |Offer

[Image: powerextender2.jpg]
Pro Extender adalah alat untuk membesarkan dan memanjangkan saiz ***** lelaki dengan menggunakan konsep daya tarikkan.

Pro Extender menggunakan daya tarikkan untuk membantu ***** anda memanjang dan membesar secara semulajadi. Dan ianya kekal walaupun anda berhenti menggunakan Pro Extender. Daya tarikkan akan menyebabkan sel-sel dizakar anda membahagi dan bertambah sekaligus membesarkan dan memanjangkan ***** anda.

Pro Extender Sesuai Untuk Semua Lelaki
Pro Extender mudah digunakan dan boleh dipakai pada bila-bila masa tanpa diketahui orang lain yang anda sedang memakainya. Dengan memakai seluar yang sedikit longgar, orang sekeliling anda tidak akan perasan anda sedang menggunakan Pro Extender.

Dan yang lebih menakjubkan, lebih kerap anda pakai Pro Extender, lebih cepat ***** anda besar dan panjang. Anda mampu memiliki saiz ***** idaman anda tanpa perlu berjumpa doktor mahupun melakukan pembedahan yang mahal. Saya mampu dan anda juga pasti mampu!!!

Pro Extender Terbukti:-

•menambah kepanjangan ***** anda sebanyak 24% secara purata. Ianya mungkin lebih bergantung pada individu.
•menambah kelebaran ***** anda sebanyak 19% secara purata. Ianya mungkin lebih bergantung pada individu.
•meluruskan ***** anda jika ***** anda bengkok.
•membantu anda memuaskan pasangan anda kerana ***** yang panjang mampu menyentuh makam wanita dengan lebih dalam.
•membantu anda menjimatkan ribuan ringgit pada pembedahan *****.



Konsep Pro Extender




Pro Extender menggunakan konsep daya tarikkan dalam membantu membesarkan dan memanjangkan ***** anda. Sesetengah tubuh badan manusia jika diberi daya tarikkan secara tetap akan membuatkan sel-sel dibahagian tersebut terbahagi dan bertambah sekaligus menambahkan bilangan tisu dibahagian tersebut. Jadi saiz ***** anda akan bertambah besar dan panjang. Dan ianya kekal.

KLIK DI SINI UNTUK MELIHAT VIDEO



Nama Produk: Pro Extender

Kegunaan: Memanjangkan dan membesarkan *****

Material: Plastik tahan lasak & komponen besi.


INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/


http://isterilelaki.com/blog/power-exten...**-lelaki/

CARA TEMPAHAN SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/tempahan.html


http://hebatpower.com/blogs/category/rah...it-lelaki/

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang dan jenis barang dan kesesuaian masa dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan )


Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit

1. Bankin RM179.90 ke Akaun :Maybank-155015219871
TAWARAN ISTIMEWA RM170 FREE MINYAK LINTAH TAPA BERNILAI RM40 (SELAGI STOK MASIH ADA)
POSLAJU RM 6 SEMENANJUNG
POSLAJU RM 9 SABAH SARAWAK


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 017-3468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk : PREX
[/center]
Reply
Thanks given by:
#3
[center]Handsome Up V2 Rahsia Vaccum Pump Yang Upgrade Tambah Saiz Zkr

[Image: handsomeupv2.jpg]



HANDSOME UP ***** PUMP VERSION 2.0 adalah suatu alat yang telah direka cipta khas untuk lelaki yang inginkan saiz ***** yang keras, besar dan panjang. Pam ***** ini mampu memberikan kuasa maksimum kepada ereksi dan juga mampu memberikan daya ketahanan dalam hubungan seks.


PERHATIAN: HANSOME UP VER 2.0 ADALAH UPGRADE DARIPADA HANDSOME UP VERSI LAMA. PERBEZAAN ANTARA HANDSOME UP VERSI LAMA DAN VERSI 2.0 ADALAH JENIS PAM YANG DIGUNAKAN. TEKANAN VAKUM HANDSOME UP VER 2.0 LEBIH KUAT BERBANDING HANDSOME UP VERSI LAMA, INI DISEBABKAN OLEH HANDSOME UP VER 2.0 MENGGUNAKAN PAM TANGAN JENIS TARIKAN. KESIMPULANNYA HANDSOME UP 2.0 ADALAH LEBIH BAGUS BERBANDING HANDSOME UP VERSI LAMA.

Pam ***** Handsome Up merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, pam ***** ini adalah pilihan yang tepat.

Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pra-matang, ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz ***** yang besar serta mempunyai ketegangan dan kekerasan yang maksimum. Pam ***** Handsome Up mempunyai kepanjangan 9 inci dan berdiameter 2.4 inci.

Jadi ***** anda mampu memanjang sehingga 9 inci dengan pengunaan Pam ***** Handsome Up secara konsisten. Untuk hasil yang lebih memuaskan, kami syorkan digunakan bersama dengan Minyak Lintah Sensaoil atau Minyak Lintah TAPA. Hanya sapukan Sensaoil atau TAPA pada ***** dan kemudian pam dengan Pam ***** Handsome Up sekerap yang mungkin. Anda pasti kagum dengan kehebatan pam ***** ini apabila ***** anda bertambah 2 inci dalam masa kurang dari 2 minggu!

Pam ***** Handsome Up diperbuat dari material berkualiti tinggi dan tahan lasak. Tidak seperti pam ***** yang berharga murah yang mana mudah pecah dan tidak tahan lama. Pencipta Pam ***** Handsome Up juga telah memenangi anugerah “The Winner Of The Top Ten Outstanding Inventors".

Cara Penggunaan

Sapukan minyak lintah sensaoil pada keseluruhan *****. Biarkan 30 minit
supaya minyak lintah dapat meresap ke dalam ***** anda.
Pasangkan getah ke mulut balang. Sila pilih saiz getah yang sesuai dan
selesa pada ***** anda. Terdapat 3 saiz, S, M dan L.
Masukkan balang pam ke ***** anda. Lihat gambar diatas untuk maklumat
lanjut.
Pam berulang kali sehingga ***** anda menegang ke tahap maksimum.
Perhatian!!! Jangan paksa diri anda.
Tekan picu untuk mengeluarkan angin dari balang. Biarkan ***** anda
mengecut.
Setelah ***** mengecut, pam semula ***** anda. Lakukan proses 4 dan 5
berulang kali selama 30 minit.
Proses ini digalakkan diamalkan 2 kali sehari. Sekali pada waktu pagi
dan sekali lagi pada waktu malam.

Peringatan!!!

***** akan bengkak dan pedih untuk 2 minggu pertama. Teruskan selepas bengkak hilang. Ini adalah perkara biasa bagi mereka yang pertama kali menggunakan pam *****.

INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

CARA TEMPAHAN SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/tempahan.html


CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan



Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: maybank2u.gif]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: bsn%20logo%20kecil.jpeg]

1. Bankin RM149.00 ke Akaun (PERCUMA MINYAK LINTAH) :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak
Bankin melaui-Online atau ATM Mesin Atau Mesin Deposit Atau Terus Kekaunter
2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :HUV2
[/center]


[/CENTER][/FONT][/COLOR]
Reply
Thanks given by:
#4
[center]Promosi Khas Catuaba | Rahsia Lelaki Dengan Keupayaan Seksual Maksimum | Tambah Saiz

Catuaba khusus untuk menyelesaikan masalah seks kaum lelaki.

Kandungan : 8 paket x 1.5 gram
[Image: 68zm.jpg]


[size=3.3]Khasiat Catuaba

Membantu kaum lelaki mempunyai keupayaan *** yang kuat dengan memiliki saiz ***** yang besar dan panjang.
Menggalakkan Pembesaran yang sekali ganda pada organ *** lelaki.
Menjadikan badan lelaki lebih kuat, sihat dan bertenaga
Merawat mati pucuk(ED), ejakulasi pramatang(PE) dan difungsi sexual lelaki.
Mengimbangi tubuh hormone tubuh manusia dan menggalakka rembesan hormone lelaki (testosterone).
Menggalakkan peredaran darah serta mencegah penyakit kardiovaskular.
Merawat Hiperplasia Protatik Benigna(BPH) dan kerap membuang air kecil pada waktu malam.
Meningkatkan system imunisasi badan.
Memperbaiki masalah keletihan dan kebimbangan.
Menguatkan daya ingatan walaupun telah berusia lanjut.[/size]

[Image: 1h9p.jpg]


Kandungan

1.Catuaba
2.Saw Palmetto
3.Cordyceps
4.Pumpkin Seed Extract
5.Peasc Fruit
6.Apple Powder
7.Tribulus Terestris
8.Honey Goat
9.Fructose

[size=3.3]Cara Guna



1. Tuang secara terus di bawah lidah (telan dengan air) atau kemam selama 20 saat (telan tanpa air).
2. Orang berumur bawah 50 tahun (1 bungkus dalam 1-3 hari).
3. Orang berumur atas 50 tahun (1 bungkus dalam 1-2 hari).

Simpan di tempat dingin dan kering.
[/size]

http://hebatpower.com/blogs/

http://hebatpower.com/blog/

http://hebatpower.com/

http://hebatpower.com/blogs/promosi-khas...mbah-saiz/


CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan,Klang,Shah Alam

(Cash On Delivery Bergantung pada kuantiti barang,jenis barang ,kesesuaian masa,stok dan nilai barang-Sekirangnya nilai barang agak tinggi atau dengan kuantiti yang banyak deposit di perlukan.Buat temujanji untuk COD bila-bila masa sahaja.Confirmkan pada hari khamis sebelum jam 2 petang sekiranya ada temujanji cod pada hari tertentu )


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: maybank2u.gif]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: bsn%20logo%20kecil.jpeg]
[Image: nbyr.jpg]

1. Bankin RM119.00 ke Akaun
TAWARAN ISTIMEWA 2 KOTAK RM199
TAWARAN ISTIMEWA 3 KOTAK RM279
TAWARAN ISTIMEWA 5 KOTAK RM449
TAWARAN ISTIMEWA 10 KOTAK RM999 PERCUMA 2 KOTAK JIMAT RM240

:MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN


HARGA ASAL RM150
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak
Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk : CTB
[/center]
Reply
Thanks given by:
#5
[center]Stamina Gel | Memulihkan Ejakulasi Pramatang | Lebih Seronok | Lebih Kuantiti

Stamina Gel Membantu Menyelesaikan Masalah Ejakulasi Awal. Isteri Pasti Suka Suami Tahan Lama!
[Image: uq1x.jpg]
StaminaGel™ merupakan solusi terbaik untuk anda menyelesaikan masalah ejakulasi pramatang. Dengan formulasi 100% herba semulajadi tanpa bahan kimia StaminaGel™ terbukti sebagai pilihan tepat untuk anda mendapatkan hasil menakjubkan seperti:
- stamina gel -

- Stamina Gel - TAHAN LAMA di ranjang dan memberikan anda kawalan penuh!
- Stamina Gel - MEMUASKAN isteri anda, memberikannya orgasme berulang kali!
- Stamina Gel - MEMBERIKAN anda kepuasan maksimum ketika ejakulasi!
- Stamina Gel - MENINGKATKAN keseronokan hubungan seksual anda!


..DIJAMIN BERKESAN!! - Stamina Gel -

Stamina Gel™ mengandungi adunan kombinasi herba terbaik yang digunakan untuk membantu anda tahan lebih lama dan memulihkan ejakulasi pramatang dengan berkesan. Antara kelebihan utama yang terdapat pada


Stamina Gel™ adalah:

- stamina gel - Melambatkan ejakulasi
- stamina gel - Membantu memberikan anda daya kawalan
- stamina gel - Berkesan memulihkan ejakulasi pramatang
- stamina gel - Memberikan anda kepuasan maksima ketika ejakulasi
- stamina gel - 100% selamat tanpa kesan sampingan


Produk herba semulajadi - stamina gel -

(Stamina Gel Selamat Digunakan Dan Mengandungi 100% Bahan Semulajadi)


Cara Penggunaan - Stamina Gel -

Picit sedikit stamina gel ke jari anda. Sapu secara sekata dikepala *****, takuk kepala ***** dan urat pari. Biarkan sejam sebelum bilas dengan air paip. Kemudian anda boleh bersama. Kesan stamina gel akan lebih kuat sekiranya anda biarkannya lebih lama dizakar anda.
Kami mengesyorkan anda menggunakan - Stamina Gel - selepas mandi petang. Biarkan gel tersebut meresap. Bila anda mahu bersama isteri anda pada selepas insyak baru dibilas dengan air. Kesan- Stamina Gel - mampu bertahan sehingga 9 jam. Walaupun anda tidak jadi bersama dengan isteri anda pada malam tersebut tidak mengapa kerana - Stamina Gel - tidak memberbahayakan.



AWAS! Ejakulasi Pramatang Boleh Menghancurkan Rumah Tangga Anda! - Stamina Gel -

- Stamina Gel - Rasanya tidak perlu lagi saya ceritakan kesan buruk akibat daripada masalah ejakulasi
pramatang. Mengikut fakta daripada kajian yang dilakukan oleh Kinsey Institute Report on *** tidak puas merupakan rungutan yang selalu diberikan oleh wanita. - Stamina Gel -

Wanita secara purata memerlukan diantara 8 sehingga 10 minit untuk mencapai orgasme. Tidakkah anda merasa kecewa apabila tidak sampai 5 minit anda sudah tewas di ranjang? Apa perasaan isteri anda? - Stamina Gel -

stamina-gel
Perhatian!- Stamina Gel -

Perhatian! Jika anda pengguna Stamina Gel kali pertama, sila guna dalam kuantiti yang sedikit dahulu untuk mengetahui amaun yang sesuai untuk anda. ***** setiap lelaki adalah berlainan dan masing-masing memerlukan amaun gel yang berbeza. Jika penggunaan pada hari ini tidak memberikan perbezaan, sila gandakan amaun gel untuk hari esok. Dan pastikan gel dibiarkan pada ***** sekurang-kurangnya 1 jam (lebih lama lebih baik).




APAKATA PENGUNA Stamina Gel
Encik Saiful, Johor
Kawan kenalkan Stamina Gel kepada saya tetapi ketika itu saya anggap perkara ini remeh dan dengan rasa ego saya mengatakan kepadanya tak pe lah. Tetapi apabila berfikir sejenak, tidak salah mencuba. Akhirnya, buat pertama kali isteri saya mengucapkan terima kasih kepada saya. Dia tersenyum. Selepas saat itu saya tidak pernah tewas. Hidup kami semakin bahagia.

Encik Abbas, Penang
Aku ada 2 orang isteri..faham-faham sajalah, mula nak cuba ambil Stamina Gel rasa was-was takut2 lain yang jadi. Tapi Alhamdullilah selepas mencuba Stamina Gel memang berkesan seperti yang diberitahu. Ni dah nak masuk 3 botol aku ambik Stamina Gel, barang baik mesti pakai.

Encik Shah, Kuala Lumpur
Saya sudah dapatkan Stamina Gel dan telah mencubanya. Saya amat terkejut dan sangat gembira atas keberkesanannya. Selama ini saya hanya dapat bertahan kurang 5 minit kecuali melakukan buat kali kedua. TETAPI tidak lagi selepas menggunakan Stamina Gel

INFO LANJUT DAN BARANG-BARANG LAIN SILA KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/blog/

http://hebatpower.com/blogs/stamina-gel-...-kuantiti/


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]

[Image: elpe.jpg]

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai,Semenyih,Shah alam,Klang, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: maybank2u.gif]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: bsn%20logo%20kecil.jpeg]

HARGA ASAL RM100
[Image: 2zo1.jpg]

1.Tawaran Istimewa Bankin RM60.00 ke Akaun :[b]MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT
[/b]
Tambah Poslaju
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :STAMINA GEL

[/center]
Reply
Thanks given by:
#6
[center]29 Serum For Men | Tahan Lama Berkali-kali | Ada KKM | Pasangan Anda Puas
[Image: 29serum_zpscf5c1a2d.jpg]
“PERGHHH!!!!! tak tahan bangg!!! lamanya bangg!!...ayangg..dahhh lenguhh ni.!!!cukup bangg..!!!.cukup.!!! banggg!!!

Relax..!!! anda mahu permainan yang lebih lama??niat kami hanya nak membantu bagi yang mengalami masalah pancutan awal..mengikut kajian hampir 60% isteri malaysia berpura2 puas kerana nak menjaga hati sang suami..!!!..jangan biarkan sidia memendam rasa terkapai kapai tanpa Rasa puas.
kami ada jalan penyelesaiannya..!!!

Sudah BERATUS BOTOL terjual sampai kami tak menang tangan dibuatnya..CUBA bro baru tahu..!!

➜TIADA LAGI PANCUTAN AWAL
➜TIADA LAGI RASA KURANG POWER
➜TIADA LAGI KENA PERLI DENGAN SI ISTERI
➜TIADA LAGI BERASA MALU
➜DIJAMIN 200% MENJADI

✹✹AWAS!!! SERUM INI ADA KESAN SAMPINGAN NYA!!!!✹✹


KESAN SAMPINGANNYA???
➨membuatkan si isteri hilang kawalan bagaikan malam pertama
➨membuatkan si isteri klimaks puas berkali2 bagaikan renjatan electric.
➨membuatkan si isteri merengek-rengekmanja disebabkan dayungan anda perbagai aksi yang power
➨membuatkan si isteri tersenyum tersipu2 keesokan hari disebabkan kepuasan yang minima
➨membuatkan anda mungkin keesokan harinya berjumpa doctor mohon mc kelenguhan lutut..



BAHAN2NYA DAN ADAKAH SELAMAT??

➜Buatan tempatan 100% herba
➜ada "KELULUSAN KKM" tak perlu ragu2 jika digunakan(NO KKM NOT140303135K)
➜TIADA RASA KEBAS
➜TIADA RASA PANAS
➜TIADA BERBAU BUSUK
➜MINYAK HABBATUS SAUDA
➜TEA TREE LEAF OI
➜ROSEMARY L3AF OIL
➜CATAUBA
-



MSG PENTING

TWO NINE SERUM INI BUKAN SEKADAR UNTUK TAHAN LAMA TAPI ANDA PERLU TAHU KANDUNGAN BAHAN HERBA SEMULA JADI DIDALAM SERUM INI AKAN MEMBUATKAN PASANGAN ANDA AKAN LEBIH TERANSANG BILA TERKENA TUSUKKAN PEDANG ANDA..NAK RISAU APA BROO LULUS UJIAN MAKMAL & ADA KELULUSAN KKM TAK PANAS TAK KEBAS GERENTI PUAS HATI...


HARGA RM100, PROMOSI UNTUK BULAN INI
RM70




TESTIMONI
[Image: Screenshot_2014-03-24-05-34-54-1-Medium.png]
[Image: PicsArt_1396070497785-Medium.jpg]


Manual Pengunaan 29 Serum


29SERUM berasaskan herba 100% tiada bahan kimia
Mendapat kelulusan KKM (NOT140303135K) ia selamat digunakan
Selamat untuk aktiviti oral
Untuk kegunaan luar sahaja
TEKNIK MENCAPAI KEPUASAN SEKSUAL SEHINGGA 45MINIT

Sapukan 29SERUM ke kawasan *****
Tenangkan fikiran dan kurangkan debaran
Lebihkan sentuhan dan rangsangkan pasangan anda terlebih dahulu
Kurangkan pengambilan rokok, minuman sejuk, minuman alkohol kerana salah satu faktor berlakunya pancutan awal

CARA-CARA PENGUNAANNYA


Picit sedikit 29SERUM ke jari anda.
Sapu secara sekata dikepala *****, takuk kepala ***** dan urat pari
Biarkan 1 jam ke 2 jam tidak perlu basuh kerana 29SERUM cepat meresap Kemudian anda boleh bersama
Kesan 29SERUM akan lebih kuat sekiranya anda biarkan 29SERUM lebih lama dizakar anda.

Perhatian! Jika anda pengguna 29SERUM kali pertama, sila guna dalam kuantiti yang sedikit dahulu untuk mengetahui amaun yang sesuai untuk anda.

***** setiap lelaki adalah berlainan dan masing-masing memerlukan amaun 29SERUM yang berbeza. Jika penggunaan pada hari ini tidak memberikan perbezaan, sila gandakan amaun 29SERUM untuk hari esok. Dan pastikan 29SERUM dibiarkan pada ***** sekurang-kurangnya 1 jam ke 2 jam

INFO LANJUT DAN BARANG-BARANG LAIN SILA KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/blog/

http://hebatpower.com/blogs/29-serum-for...anda-puas/


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]

[Image: elpe.jpg]

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai,Semenyih,Shah alam,Klang, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Selangor, Negeri Sembilan



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: maybank2u.gif]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: bsn%20logo%20kecil.jpeg]

HARGA ASAL RM100
[Image: 2zo1.jpg]

1.Tawaran Istimewa Bankin RM70.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT

Tambah Poslaju
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call / Whatssap / Wechat : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :29 SERUM

[/center]
Reply
Thanks given by:
#7
[center]Beauty Breast Pump | Membesarkan | Anjal | Gebu Dan Montok | Payudara


Beauty Breast Pump menggunakan teknologi vakum terkini untuk menegang dan meganjalkan payudara wanita.
[Image: breastpump.jpg]

Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan. Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara. ?Payudara mestilah menarik?? barulah lelaki akan tewas dengan anda.

Jadi Auto Breast Pump adalah jawapan untuk menganjalkan kembali payudara yang semakin kendur disamping juga mampu memontokkan payudara.
[Image: breastbody.jpg]

Kelebihan Auto Breast Pump

* Berkuasa bateri yang boleh dicaj semula.
* Tidak perlu mengepam. Semuanya automatik.
* Kaedah memontok payudara secara semulajadi tanpa pil atau suntikkan.
* Keputusan dalam masa 2-3 minggu.
* Harga yang murah berbanding jenama lain.

Cara Guna Auto Breast Pump

1. Sapu krim payudara dahulu pada payudara. Ini untuk memastikan ianya lebih berkesan.
2. Gunakan cup yang sesuai dengan saiz payudara anda. Kami berikan 2 saiz cup kepada anda.
3. Pastikan keseluruhan payudara masuk dalam cup. Kemudian on kan pump. Anda akan terasa sedutan lembut pada payudara anda.
4. Laraskan kekuatan pump secara perlahan-lahan. Butang laras tersebut ada ditepi pemegang pump. Ada tulisn H dan L.
5. Jangan terus laras pada kekuatan maksimum. Laras ikut keselesaan anda.
6. Anda akan dapati pump akan menyedut kemudian melepas angin bila anda laras dari L ke H. Ianya seperti satu urutan pada payudara anda cuma ianya secara automatik.

Perhatian!!!

* Jangan caj pump melebihi 8 jam. Ini boleh memendekkan hayat bateri pump.
* Pastikan pump di off dahulu sebelum dicaj.
* Elakkan dari terkena air. Pump ini tidak kalis air.

INFO LANJUT SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

CARA TEMPAHAN SILA KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/tempahan.html



Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]

[/B]

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: maybank2u.gif]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: bsn%20logo%20kecil.jpeg]

1. Bankin RM289.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN

OFFER TODAY RM 199 SIAPA CEPAT DIA DAPAT!!! FREE KRIM PAYUDARA
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :BBP
[/center]
Reply
Thanks given by:
#8
[center]Hydromax X30 | Besarkan ***** Cepat Dan Paling Hot | Teknik Fisioterapi | Offer
[Image: t20u.jpg]
Hydromax X30 adalah alat tambah saiz ***** yang paling terbaik di dalam koleksi kami, Hydromax X30 adalah lanjutan dari versi bathmate hercules, iaitu dengan menaikan sedikit taraf dari segi tekanan sedutan dan comfort pad. Jika dibandingkan dengan pam vacum, alat regangan (extender) dan pil, Hydromax X30 menunjukkan keberkesanan paling pantas sekali. Malah perubahannya anda akan dapat lihat walaupun pertama kali anda mengunakannya..sangat menakjubkan! Ya.. jika anda sedang mencari-cari alat untuk menambah saiz ***** Hydromax X30 adalah paling terbaik setakat ini, kenyataan kami ini juga dapat dibuktikan jika anda membuat sedikit kajian dengan mencari info berkenaan hydromax x30 di forum-forum dan blog luar Negara, hampir 99% testimoni positif selepas menggunakan hydromax X30. Bathmate / Hydromax menggunakan tekanan air dan haba sebagai agen untuk mengembangkan ***** (Corpora Cavernosa) dan pengaliran darah, kajian menunjukkan penggunaan air adalah lebih baik dari menggunakan udara (pam vacum). Penggunaanya adalah selesa dan tidak menyakitkan berbanding kaedah yang lain seperti pam dan extender, dan yang penting sekali selamat digunakan. Semenjak pelancaran Bathmate Hercules di UK, Amerika Syarikat dan di Eropah ianya dapat sambutan yang sangat menggalakkan dan menjadi topic perbualan hangat di website-website, forum gym, dan majalah . Bathmate/Hyromax juga merupakan barang panas di website edagang terbesar didunia iaitu eBay dan Amazon. Tidak hairanlah Bathmate/Hydromax Dicalonkan sebagai Alat Tambah Saiz ***** no. 1 Di Dunia. Dengan munggunakan sehari 15min – 20min di bilik mandi, anda boleh lebih menjimatkan masa dengan menggunakan Bathmate Shower Strap (Dijual Berasingan HANYA RM40) bersama-sama hydromax/bathmate. Tidak perlu lagi memegang balang bathmate/hydromate dan anda boleh buat aktiviti lain di bilik mandi.[/SIZE]



PERBEZAAN BATHMATE HERCULES DAN HYDROMAX X30
[Image: 9x1t.jpg]




Perbezaan yang terdapat pada bathmate hercules dan hydromax X30 adalah kekuatan sedutan dan comfort pad. Hydromax X30 mumpunyai daya sedutan yang lebih kuat berbanding hercules dan hydropump X30 mempunyai Comfort Pad yang boleh ditanggal dan hercules comfort pad jenis kekal. Meterial Comfort Pad Hydromax X30 diperbuat daripada Silikon lembut manakala Bathmate Hercules daripada span. Di bawah menunjukkan perbezaan saiz diantara ketiga-tiga bathmate/hyromax.




Bagaimana Bathmate / Hydromax Berfungsi
1) ***** seorang lelaki dibahagikan kepada tiga saluran, iaitu dua saluran besar di atas adalah saluran erektil (Corpora Cavernosa) dan satu saluran yang lebih kecil di bahagian bawah adalah untuk memancut air mani dan membuang air kecil.


2) Apabila terangsang secara seksual, otak anda mengeluarkan hormon yang akan menghantar isyarat supaya darah mengalir ke ***** anda. Darah akan mengisi tisu erektil (Corpora Cavernosa) , pekara inilah yang membuatkan ***** anda menjadi tegang atau keras.


3) Apabila menggunakan Bathmate/Hydromax , air di sekeliling ***** mempunyai tekanan negatif akan mewujudkan daya sedutan sama rata kepada setiap bahagian *****. Ini membantu untuk menarik darah yang kaya dengan oksigen ke rongga ***** dan sekaligus mengembangkannya. Dengan penggunaan bathmate dengan betul dan konsisten, ianya akan ada lebih banyak darah di alirkan ke dalam tisu lembut dalam rongga *****. Ini membuatkan ***** untuk menjana lebih banyak sel-sel untuk mengembangkan saiz untuk memegang lebih banyak darah semasa ereksi normal. Dengan meningkatkan keupayaan tisu ini untuk mengadakan lebih banyak darah sekaligus ***** anda akan menjadi lebih besar


4) Pertama sekali ketebalan ***** anda akan meningkat, diikuti dengan panjang ***** anda.. Secara umumnya, selepas penggunaan 1-3 bulan, panjang akan mula meningkatkan setengah inci (1-2 cm) ke atas. Semakin konsisten anda menggunakan Bathmate/Hydromax, lebih tebal dan lebih panjang ***** anda akan lihat secara dramatik. Saya mengesyorkan anda menggunakan Hydromax sekurang-kurangnya 15-20 minit sehari.


5) Keputusan dapat dilihat semasa ***** sedang lembik atau tegang, manakala lelaki yang mempunyai ***** yang kecil ketika lembik akan mendapat keputusan yang paling ketara sekali. Anda akan melihat hasil dari pertama kali anda menggunakan Bathmate/Hydromax !!! . Kebiasaanya ***** akan memanjang antara 2-5cm dan ketebalan ***** sebanyak 30%-40% .


6) Teorinya sama seperti latihan angkat berat, jika anda pergi ke gym sekali-sekala anda tidak akan melihat sebarang berubahan pada otot badan anda. Jika anda pergi seminggu 3-4 kali nescaya anda akan dapat melihat oto-otot pada badan anda.


7) Bathmate ® menggunakan prinsip fisioterapi untuk menambah saiz *****, oleh itu ia adalah sangat selamat tidak seperti pil, alat-alat regangan dan pembedahan.Rekabentuk Bathmate/Hydromax direka oleh jurutera dan doctor yang mahir untuk memastikan ianya selamat dan selesa dipakai. Anda tidak perlu untuk menahan kesakitan atau ketidakselesaan sepanjang sesi seperti anda menggunakan pam ***** normal atau peralatan extender.
[Image: toxl.jpg]


Membantu mencapai ereksi dengan mantap dan padat
Membantu meningkatkan saiz ***** dalam kedua-dua lilitan dan panjang
Membantu memudahkan aliran darah yang betul di dalam ***** yang memberi manfaat kepada kesihatan *****.
Membantu mencapai perkembangan maksimum pada tisu erektil untuk pertumbuhan ***** luar biasa.
Bathmate hidro ***** pam menghasilkan vakum yang lebih berkuasa daripada vakum udara konvensional.
Menggunakan Bathmate dengan aksesori tali mandi menjadikannya mudah dan bebas tangan.
Bathmate diperbuat daripada polikarbonat menjadikannya yang berkualiti, kukuh dan produk tahan lama.
Bathmate gaiter dibuat dari bahan bermutu tinggi dan selamat yang membolehkan kulit keupayaan kedap maksimum berasaskan pelvik sambil menyediakan keselesaan.
Tiada kesan sampingan apabila digunakan mengikut garis panduan keselamatan pengeluar dan rutin yang betul serta mengelakkan sebarang kecederaan.
Cara menggunakan Hydromax X30 ok, Ini adalah cara saya guna... sebelum itu nak bagi tahu pakera wajib nak guna Bathmate/Hydromax pastikan anda cukur segala bulu pada ***** anda...cukur selincin2nya, jika tumbuh sikit...cukur lg... 1. Pertama sekali pastikan valve dalam keadaan tertutup.. Bagaimana nak tahu valve tertutup? senang sahaja... masukan air dalam hydromax anda, jika tiada sebarang air menitik maknanya valve anda dalam keadaan tertutup 2. Masukkan air suam di dalam hydromax dengan menahan air dari hot shower sehingga memenuhi ruang hydromax anda, jika tiada hot shower..guna sahaja air suam dari cerek. Boleh sahaja jika anda ingin terus guna air paip.... tp guna air suam lebih bagus untuk aliran darah dan sel-sel kulit. 3. Masukkan ***** ke dalam balang dan rapatkan gaiter pada dinding badan anda, pastikan air tidak tertumpah. Pastikan balang hydromax dan confort pad pada posisi yang betul. 4. Kemudian tarik hydromax sekuat-kuatnya dalam masa yang sama tekan juga tombol hydromax supaya air memancut keluar. Lepas tombol dahulu kemudian lepaskan balang. 5. Anda akan rasa sedutan yang agak kuat dan Hydromax akan melekat pada dinding badan anda, Pakai strap dan biarkan selama 15 minit.... dalam masa yang sama anda boleh buat kerja lain... sangat menjimatkan masa Smile


INFO LANJUT N MORE PRODUK SILA KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/

http://iklanbarangan.blogspot.com/


ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/blog/


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam


[Image: elpe.jpg]

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai,Shah alam,Klang, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: maybank2u.gif]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: bsn%20logo%20kecil.jpeg]

HARGA ASAL RM399
[Image: 2zo1.jpg]

1.Tawaran Istimewa Bankin RM229.00 ke Akaun :[b]MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT
[/b]
Tambah Poslaju
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :HYDROPUMP30X
[/center]
Reply
Thanks given by:
#9
[center]Hydromax X30 | Besarkan ***** Cepat Dan Paling Hot | Teknik Fisioterapi | Offer
[Image: t20u.jpg]
Hydromax X30 adalah alat tambah saiz ***** yang paling terbaik di dalam koleksi kami, Hydromax X30 adalah lanjutan dari versi bathmate hercules, iaitu dengan menaikan sedikit taraf dari segi tekanan sedutan dan comfort pad. Jika dibandingkan dengan pam vacum, alat regangan (extender) dan pil, Hydromax X30 menunjukkan keberkesanan paling pantas sekali. Malah perubahannya anda akan dapat lihat walaupun pertama kali anda mengunakannya..sangat menakjubkan! Ya.. jika anda sedang mencari-cari alat untuk menambah saiz ***** Hydromax X30 adalah paling terbaik setakat ini, kenyataan kami ini juga dapat dibuktikan jika anda membuat sedikit kajian dengan mencari info berkenaan hydromax x30 di forum-forum dan blog luar Negara, hampir 99% testimoni positif selepas menggunakan hydromax X30. Bathmate / Hydromax menggunakan tekanan air dan haba sebagai agen untuk mengembangkan ***** (Corpora Cavernosa) dan pengaliran darah, kajian menunjukkan penggunaan air adalah lebih baik dari menggunakan udara (pam vacum). Penggunaanya adalah selesa dan tidak menyakitkan berbanding kaedah yang lain seperti pam dan extender, dan yang penting sekali selamat digunakan. Semenjak pelancaran Bathmate Hercules di UK, Amerika Syarikat dan di Eropah ianya dapat sambutan yang sangat menggalakkan dan menjadi topic perbualan hangat di website-website, forum gym, dan majalah . Bathmate/Hyromax juga merupakan barang panas di website edagang terbesar didunia iaitu eBay dan Amazon. Tidak hairanlah Bathmate/Hydromax Dicalonkan sebagai Alat Tambah Saiz ***** no. 1 Di Dunia. Dengan munggunakan sehari 15min – 20min di bilik mandi, anda boleh lebih menjimatkan masa dengan menggunakan Bathmate Shower Strap (Dijual Berasingan HANYA RM40) bersama-sama hydromax/bathmate. Tidak perlu lagi memegang balang bathmate/hydromate dan anda boleh buat aktiviti lain di bilik mandi.[/SIZE]



PERBEZAAN BATHMATE HERCULES DAN HYDROMAX X30
[Image: 9x1t.jpg]




Perbezaan yang terdapat pada bathmate hercules dan hydromax X30 adalah kekuatan sedutan dan comfort pad. Hydromax X30 mumpunyai daya sedutan yang lebih kuat berbanding hercules dan hydropump X30 mempunyai Comfort Pad yang boleh ditanggal dan hercules comfort pad jenis kekal. Meterial Comfort Pad Hydromax X30 diperbuat daripada Silikon lembut manakala Bathmate Hercules daripada span. Di bawah menunjukkan perbezaan saiz diantara ketiga-tiga bathmate/hyromax.




Bagaimana Bathmate / Hydromax Berfungsi
1) ***** seorang lelaki dibahagikan kepada tiga saluran, iaitu dua saluran besar di atas adalah saluran erektil (Corpora Cavernosa) dan satu saluran yang lebih kecil di bahagian bawah adalah untuk memancut air mani dan membuang air kecil.


2) Apabila terangsang secara seksual, otak anda mengeluarkan hormon yang akan menghantar isyarat supaya darah mengalir ke ***** anda. Darah akan mengisi tisu erektil (Corpora Cavernosa) , pekara inilah yang membuatkan ***** anda menjadi tegang atau keras.


3) Apabila menggunakan Bathmate/Hydromax , air di sekeliling ***** mempunyai tekanan negatif akan mewujudkan daya sedutan sama rata kepada setiap bahagian *****. Ini membantu untuk menarik darah yang kaya dengan oksigen ke rongga ***** dan sekaligus mengembangkannya. Dengan penggunaan bathmate dengan betul dan konsisten, ianya akan ada lebih banyak darah di alirkan ke dalam tisu lembut dalam rongga *****. Ini membuatkan ***** untuk menjana lebih banyak sel-sel untuk mengembangkan saiz untuk memegang lebih banyak darah semasa ereksi normal. Dengan meningkatkan keupayaan tisu ini untuk mengadakan lebih banyak darah sekaligus ***** anda akan menjadi lebih besar


4) Pertama sekali ketebalan ***** anda akan meningkat, diikuti dengan panjang ***** anda.. Secara umumnya, selepas penggunaan 1-3 bulan, panjang akan mula meningkatkan setengah inci (1-2 cm) ke atas. Semakin konsisten anda menggunakan Bathmate/Hydromax, lebih tebal dan lebih panjang ***** anda akan lihat secara dramatik. Saya mengesyorkan anda menggunakan Hydromax sekurang-kurangnya 15-20 minit sehari.


5) Keputusan dapat dilihat semasa ***** sedang lembik atau tegang, manakala lelaki yang mempunyai ***** yang kecil ketika lembik akan mendapat keputusan yang paling ketara sekali. Anda akan melihat hasil dari pertama kali anda menggunakan Bathmate/Hydromax !!! . Kebiasaanya ***** akan memanjang antara 2-5cm dan ketebalan ***** sebanyak 30%-40% .


6) Teorinya sama seperti latihan angkat berat, jika anda pergi ke gym sekali-sekala anda tidak akan melihat sebarang berubahan pada otot badan anda. Jika anda pergi seminggu 3-4 kali nescaya anda akan dapat melihat oto-otot pada badan anda.


7) Bathmate ® menggunakan prinsip fisioterapi untuk menambah saiz *****, oleh itu ia adalah sangat selamat tidak seperti pil, alat-alat regangan dan pembedahan.Rekabentuk Bathmate/Hydromax direka oleh jurutera dan doctor yang mahir untuk memastikan ianya selamat dan selesa dipakai. Anda tidak perlu untuk menahan kesakitan atau ketidakselesaan sepanjang sesi seperti anda menggunakan pam ***** normal atau peralatan extender.
[Image: toxl.jpg]


Membantu mencapai ereksi dengan mantap dan padat
Membantu meningkatkan saiz ***** dalam kedua-dua lilitan dan panjang
Membantu memudahkan aliran darah yang betul di dalam ***** yang memberi manfaat kepada kesihatan *****.
Membantu mencapai perkembangan maksimum pada tisu erektil untuk pertumbuhan ***** luar biasa.
Bathmate hidro ***** pam menghasilkan vakum yang lebih berkuasa daripada vakum udara konvensional.
Menggunakan Bathmate dengan aksesori tali mandi menjadikannya mudah dan bebas tangan.
Bathmate diperbuat daripada polikarbonat menjadikannya yang berkualiti, kukuh dan produk tahan lama.
Bathmate gaiter dibuat dari bahan bermutu tinggi dan selamat yang membolehkan kulit keupayaan kedap maksimum berasaskan pelvik sambil menyediakan keselesaan.
Tiada kesan sampingan apabila digunakan mengikut garis panduan keselamatan pengeluar dan rutin yang betul serta mengelakkan sebarang kecederaan.
Cara menggunakan Hydromax X30 ok, Ini adalah cara saya guna... sebelum itu nak bagi tahu pakera wajib nak guna Bathmate/Hydromax pastikan anda cukur segala bulu pada ***** anda...cukur selincin2nya, jika tumbuh sikit...cukur lg... 1. Pertama sekali pastikan valve dalam keadaan tertutup.. Bagaimana nak tahu valve tertutup? senang sahaja... masukan air dalam hydromax anda, jika tiada sebarang air menitik maknanya valve anda dalam keadaan tertutup 2. Masukkan air suam di dalam hydromax dengan menahan air dari hot shower sehingga memenuhi ruang hydromax anda, jika tiada hot shower..guna sahaja air suam dari cerek. Boleh sahaja jika anda ingin terus guna air paip.... tp guna air suam lebih bagus untuk aliran darah dan sel-sel kulit. 3. Masukkan ***** ke dalam balang dan rapatkan gaiter pada dinding badan anda, pastikan air tidak tertumpah. Pastikan balang hydromax dan confort pad pada posisi yang betul. 4. Kemudian tarik hydromax sekuat-kuatnya dalam masa yang sama tekan juga tombol hydromax supaya air memancut keluar. Lepas tombol dahulu kemudian lepaskan balang. 5. Anda akan rasa sedutan yang agak kuat dan Hydromax akan melekat pada dinding badan anda, Pakai strap dan biarkan selama 15 minit.... dalam masa yang sama anda boleh buat kerja lain... sangat menjimatkan masa Smile


INFO LANJUT N MORE PRODUK SILA KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/

http://lelakiseksi.blogspot.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/

ATAU KLIK DI SINI
http://hebatpower.com/blog/


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam


[Image: elpe.jpg]

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong, Pantai,Shah alam,Klang, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Jempol, Nilai, Plus Highway, Taman Medan, Pandan Indah, Tampin, Selayang, Dato Kramat, Jalan Ampang, Maluri, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang, Gemas, Selangor, Negeri Sembilan



Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: maybank2u.gif]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: bsn%20logo%20kecil.jpeg]

HARGA ASAL RM399
[Image: 2zo1.jpg]

1.Tawaran Istimewa Bankin RM229.00 ke Akaun :[b]MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT
[/b]
Tambah Poslaju
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :HYDROPUMP30X
[/center]
Reply
Thanks given by:
#10
[center]Top Man 3 | Memanjangkan Ereksi | Tambah Air Mani | Besarkan Zkr

TOP MAN 3 - Most Powerful Male *** Enhancer Pills
[Image: tylwYx.jpg]
Apa itu TOPMAN 3?

Ubat Kuat Untuk Lelaki - Sebiji Pil Tahan Selama 7 hari
Di Ambil 15-30 minit sebelum seks untuk kesan maksima
Selamat digunakan oleh pengidap kencing manis & sakit jantung

Kebaikan :-

1. Menambah pengeluaran hormon semulajadi
2. Memanjangkan masa ereksi
3. Melancarkan perjalanan darah
4. Menambah air mani
5. Menambah size dan panjang ***** dalam jangka masa panjang
6. Menambah kayakinan diri di ranjang
7. Menghapuskan sakit pinggang & sakit belakang
8. Menambah keharmonian dan kebahagian dalam hubungan


WARNING : JANGAN AMBIL LEBIH DARI SEBIJI KAPSUL DALAM MASA 24 JAM!!!!


Masalah-masalah yang anda mahu atasi:

-Mati Pucuk
-Ejakulasi Pramatang
-Ereksi Tak Cukup Keras/Tegang
-Lemah Nafsu Seks
-Cepat Layu/Tewas
-Sperma Cair
-***** Tak Cukup Besar
-***** Tak Cukup Panjang


Topman 3 pil sangat berkesan untuk menyelesaikan masalah-masalah di atas dan membantu anda mengatasi saat-saat sukar ketika bersama isteri tersayang.


Pill Herba yang paling kuat dan berkesan untuk Lelaki

-Lebih kuat daripada Viagra, cialis …
-***** akan menjadi lebih besar dan panjang selepas mengambil 10 pill sahaja (ambil 1 pil tiap-tiap hari).
-Selepas ejakulasi, ***** masih lagi tegang- anda masih mampu untuk meneruskan.
-Selamat, kandungan 100% herba.
-Berkesan dalam 10-15 minit dan tahan selama 168 jam.
-Boleh diambil dengan minuman keras.
-Nafsu Sek Bertambah Kuat.
-Mampu Bertahan Lama.
-Ereksi Cukup Tegang dan sebagainya.

Kandungan:
Aweto
Peru gingseng
Eurycoma Lonifolia Jack
Bompound-B-2 Epimedium Saggitatum Acetate
Desi Tribulus
Tongkat Ali
Nicotinate
L-Arginine (HCL)
Herbal plant Essences


Cara: 1 pill 15 minit sebelum melakukan seks. (Setengah pil pun berkesan)

Untuk mendapat ***** yang besar dan panjang, ambil 1 pil tiap-tiap hari.
Untuk kegunaan biasa, ambil 1 pil jika perlu sahaja.

Amaran: Jika ***** selalu tegang, minum lah air suam atau air sejuk untuk melegakan.


Harga sekotak (12 biji) RM 100.


MORE INFO KLIK DI SINI

http://hebatpower.com/blogs/

http://lelakiseksi.blogspot.com/


Bungkusan Adalah Rahsia Tiada Siapa Pun Yang Tahu Isi Di Dalam
[Image: 04012012036.jpg]

[Image: elpe.jpg]

CASH ON DELIVERY AREA
Kuala lumpur,Ampang, Seremban, Batu Caves, Jalan Klang Lama, Puchong,Bangsar,Semenyih,Shah Alam,Klang, Cheras, Kajang, Ampangan, Kuala Pilah, Bahau, Nilai, Lekas Highway,Subang Jaya, Pandan Indah, Selayang,Bukit Kiara, Jalan Ampang,Bangi, Bukit Bintang, Kampung Baru, Senawang,Petaling Jaya
(COD BERGANTUNG JENIS BARANG-KUANTITI-KESESUAIAN MASA-BOLEH SMS UNTUK DEAL-REKOMEN GUNA POSLAJU JIMAT KOS-JIMAT MASA)


Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
[Image: isLv9C.jpg]
[Image: cimblg.jpg]
[Image: KpNWvL.jpg]

HARGA ASAL RM120
[Image: k2cKXR.jpg]

1.Tawaran Istimewa Bankin RM99.00 ke Akaun :MAYBAN-155015219871
:CIMB-05150027172529
:BSN/BANK RAKYAT

Tambah Poslaju
Pos laju RM 6 Semenanjung
Pos laju RM 9 Sabah Sarawak

Guna salah satu dari cara berikut;
1. Maybank2u Online
2. Cash Deposit Machine
3. ATM Machine Transfer
4. Kaunter Bankin


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 0173468224
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk :TOP MAN 3
[/center]
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)