Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sphere : media sosial era baru menguntungkan semua pihak
#1
Kalau lepak di kedai mamak, pastinya wifi wajib diminta password untuk menghubungkan sesama manusia. Media sosial memang tidak dapat dipisahkan, walau di mana jua anda berada. Inilah menjadi trend terkini.
Media sosial berjaya membawa pembahruan dalam pelbagai aspek kehidupan manusia khususnya. Ketika tidur juga anda boleh mengaksesnya mengisi kekosongan kehidupan.


[Image: sZM63Ha.jpg]
kesan media sosial sangat mendalam terhadap manusia sehingga di kedai makan - makan pon tak senang.


SPHERE !!! Apakah ia ?

Sphere merupakan salah satu aplikasi yang dicipta di mana ia tidak berpusat. Dalam masa yang sama pihak pengguna dan penyedia aplikasi ini kedua-duanya memperoleh manfaat. Pengguna juga dapat menjual dan membeli peralatan di dalam aplikasi ini. Inilah bijaknya ekosistem SPHERE yang ramai tidak tahu.

Visi Sphere sangat jelas. Mendukung hak privasi dan perusahaan yang tidak terlindung serta data yang selamat di dalam platform sosialnya.
Anda mengawal semua pergerakan atau pengawalan dalam ekosistem sphere ini. Setiap kali anda klik dalam media sosial ini, dan setiap penangguhan menjadikan sphere akan memberikan sepenuhnya keuntungan bersama.

Sphere juga adalah matawang digital yang pertama yang digunakan dalam ekosistem sosial media. Secara tidak langsung akan memberikan keuntungan dan kuasa kepada dua-dua pihak khususnya. Selain itu kelebihan yang tidak ada pada media sosial lain ialah, pengguna punya data dan disimpan secara rahsia tanpa sesiapa tahu, namun jika pihak pengiklanan inginkan data anda – mereka harus membayar kepada anda.
Berbanding dengan syarikat lain – masa anda melihat penjualan ICO namun tiada produk yang dihasilkan pada awalnya. Berbeza dengan kami di Sphere, produk kami telah siap dan anda sudah boleh mendaftar dan hidup di dalam ekosistem ini.


[Image: lxuANRx.jpg]

Apa yang boleh anda buat menggunakan token ini ?
Sebenarnya banyak kelebihan menggunakan token Sphere ini. Anda boleh menggunakan dalam ekosistem ini. Dalam masa yang sama anda boleh menjual dan membeli apa sahaja yang didagangkan di dalam pasaran ini. Selain itu token ini menggunakan teknologi ERC20 atau ethereum punya pasaran semasa. Banyak dompet eletronik atau wallet yang boleh digunakan untuk menyimpannya contohnya yang terkenal iaitu myetherwallet. Dan seterusnya pengguna boleh menjual atau membeli di echanger/penukaran wang yang dilantik atau diyakini.ICO ( Penjualan Token )


Tahniah anda masih mampu membeli ketika ini. Harini sehingga 26 febuari akan berakhir pusingan pertama ICO ini. Masih murah, anda berpeluang mendapat bonus 45% selepas anda membeli serta jika anda membeli dengan banyak anda juga akan mendapat bonus tambahan. Cepat cepat sementara masih panas !
Ramai yang mahu membeli token SAT ( singkatan “social activity token” ) sebagai koleksi atau sebagai penggunaan di dalam ekosistem sphere ini. Anda boleh membuat pembelian menggunakan matawang pilihan samada  Ethereum, Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Fiat.
Terdapat 4 pusingan – dimana pusingan ke 2 akan berlangsung bermula 26 febuari ke 12 mac dimana perbezaan sebelumnya pada pembelian bonus token Cuma 35% sahaja dan seterusnya ke pusingan terakhir bonus Cuma 15%. Jadi bertindaklah sekarang membeli token SAT.Jadual Perancangan Masa Panjang


• 2016        :    Pembangunan Permulaan
• S1 2017   :    Penyediaan kerja asas untuk ICO
• Q2 2017   :    Pembangunan aplikasi
• Q3 2017   :    Pemasaran ICO
• S4             :    Permulaan jualan ICO
• Q1 2018   :    Jualan orang ramai ICO bermula; kemas kini akhir dan integrasi keselamatan.
• Q2 2018   :    Platform iklan
• S3 2018   :     Pasaran SPHERE
• Q4 2018  :      Lengkapkan rangkaian sosial yang kekurangan.

Projek ini telah berlaku pada awal 2016 dengan pembangunan permulaan. Dan ketika ini Q1 2018 dengan penjualan ICO dan dalam masa yang sama perisian sphere sudah boleh digunakan pada harini ini. Boleh diakses menggunakan Android, IPhone atau web. Cara memuatnaik disertakan dibawah. Namun platform yang ditunggu-tunggu iaitu Platform Iklan akan bermula pada Q2 2018 dan diikuti dengan Pasaran Sphere.Muat Turun sekarang

bagusnya projek ICO ini ialah ia sudah ada aplikasi untuk digunakan untuk dilihat sejauh mana kemampuannya. Anda boleh muat turun sekarang –

Jika anda pengguna Android :-

https://play.google.com/store/apps/detai...ere.social

Jika anda pengguna Apple :-

https://itunes.apple.com/us/app/sphere/i...?ls=1&mt=8

Terkini (masih dalam percubaan ) ia muncul di Pelayar Web anda :-
https://sphere.social/hello
Penjualan SAT

Nama token: Token Aktiviti Sosial
Simbol: SAT
Token Jenis: ERC20 Standard
Perpuluhan: 8
Peranan Token: Token Utiliti. Digunakan untuk membeli barangan dan perkhidmatan di platform media sosial
Jumlah bekalan: 1,000,000,000 SAT
Penjual token yang tersedia: 650,000,000 (65% daripada bekalan)
Pelepasan: Semua token yang tidak terjual dan tidak diperuntukkan akan dimusnahkan
Tempoh Jualan: 12 Februari 2018 UTC 21:00 hingga 9 April 2018 UTC 21:00
Kos 1 SAT: $ 0.14
Softcap / Matlamat Minimum: $ 1.5 juta – mencapai sasaran softcap
Hardcap / Matlamat Maksimum: $ 40 juta
Mata wang yang diterima: Ethereum, Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Fiat
WhitePaper ( kertas cadangan dan perancangan )

Kertas cadangan yang ditulis setebal 25 muka surat sangat membantu menerangkan proses yang berlaku di dalam merancang projek ini. Dimulai dengan permasalahan dan diakhiri dengan hasilnya, sangat mengyakinkan kita seadaanya.

Maklumat lebih lanjut :

Website :   https://www.sphere.social/

Whitepaper/ kertas cadangan:   https://sphere.social/wp-content/uploads...v1.7.4.pdf

Facebook :    https://www.facebook.com/SphereSocialNetwork

Twitter :    https://twitter.com/SphereOfficial1

Telegram :    https://t.me/sphere_official1
Penafian: Ini bukan nasihat pelaburan. Melabur dengan risiko anda sendiri. Melabur pada jumlah yang anda mampu rugi.
Reply
Thanks given by:
#2
China Revises Crypto Ranking — BTC Upgraded
https://youtu.be/ABD1aE8_zi8
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)