Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Site Software vs Quality Content
#1
[Image: freesoftware.png]

Mana satu yang sesuai.. Adakah software macam forum software seperti xenforo, ipb, dan lain2 platform berbayar dapat boast kan ranking dalam carian begitu cepat..

Den pikir2 balik, kalau beli software xenforo skali pun rasanya macam tak berbaloi kot.. Melainkan install dalam sebulan dua bule boast seo forum ni den beli..

Tp bila den tgk site2 yang guna xenforo ni pun takde la lebat mana sangat trafik dia.. Biasa2 je.. Tgk byk lg site2 lain trafik dia kaw..

Cer tgk macam digitalpoint, wweforums semua tu. suam2 kuku je.. Tp tgk plak mcam kat malaysia ni lowyat, CG, cari takde pun software mahal sangat... Ada sesetengah tu da obseleted teknologi..

Jadi disini den dapat simpulkan, sebab site tu ramai orang

1. Nama dan brand site tersebut.
2. Da ada base follower

Pakai software free dan cap ayam pun orang ramai join.. Mcm cpaelites semua tu.. Free platform tp orang ramai..
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)