Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Set n Forget Journal
#21
eu pun cam da naik je Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#22
Petikan kata2 otai fx sbg pedoman "Apabila teknik yang kita guna tidak menunjukkan tanda-tanda cukup syarat yang membolehkan kita melakukan entry, sabar dan tunggu juga sehingga muncul tanda-tanda tersebut. Ada trader yang tidak senang duduk jika tidak dapat melakukan entry dalam sehari. Kita kena ikut peraturan yang di tetapkan oleh teknik kita. Walau sehari, seminggu, sebulan, setahun pun jika tidak ada cukup syarat untuk membolehkan kita entry, bersabarlah. Dalam forex, perkara yang teramat sukar para trader lakukan adalah SABAR yg berkait rapat dengan disiplin".

(03-20-2013, 02:22 PM)gamemaster Wrote: eu pun cam da naik je Winking

Betul tu masta UC pun sama gak tu....
Reply
Thanks given by:
#23
Bila nak sampai ni... masih slow lg market hari ni...

[Image: bvbvnj.jpg]

*updated*

market dah bergerak langgar TP

[Image: bvbve.jpg]
Reply
Thanks given by:
#24
mlm ni br free nak trade....post ni baru je nak jalan...

[Image: bvbvn.jpg]

*update*

[Image: bvbvy.jpg]
Reply
Thanks given by:
#25
Pepagi ni ada setup cantik so masuk post sekaligus 2 pair ....

[Image: bvbvl.jpg]

[Image: bvbvs.jpg]

EU dah clear cuma tunggu GU pulak

[Image: bvbvu.jpg]

Alhamdulillah....penantian selama lebih 5 jam akhirnya tercapai juga.....

[Image: bvbv1.jpg]
Reply
Thanks given by:
#26
[Image: bvbvr.jpg]

**updated**

[Image: bvbvh.jpg]
Reply
Thanks given by:
#27
masyuk bos Winking
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:
#28
(03-28-2013, 06:34 PM)AVB Wrote: masyuk bos Winking

Masyuk anak bilis jer tuan....Winking

performance setakat hari ni

[Image: bvbvj.jpg]
Reply
Thanks given by:
#29
Ada satu post berwarna merah sbb mata dah ngantuk sangat2 so terus set SL dan tido...bangun pagi tengok chart dah rugi 10 pip.... terima jelah sbb masa masuk post tu ternyata :-
1) harga sudah bergerak turun membentuk satu support baru...
2) lagi 1 kesilapan adlh MA5 upper belum lagi flat so ambik pengajaran...

cover semula dgn pip hijau yg bawah tu...argh legaaa...

[Image: bvbvp.jpg]
Reply
Thanks given by:
#30
Pagi tadi ada 2 setup tapi terlepas....Ptg ni baru leh jenguk chart dan masuk post...

[Image: 54383191.jpg]

[Image: 79615655.jpg]
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)