Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Set n Forget Journal
#11
Adakah B2 bear cs akan menjadi level snr yg valid...sama2 kita nantikan yer kemana hala tuju seterusnya utk tembakan post kali ke 2...

[Image: bvbvg.jpg]
Reply
Thanks given by:
#12
yg atas tu dah terlepas signal ptg tadi...x pa lah cari g lain dapat gak UC mlm ni... cukup la

[Image: bvbvs.jpg]

[Image: bvbvp.jpg]
Reply
Thanks given by:
#13
mmg fav eh pair usdchf tu Winking:smirking:
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:
#14
kalo tgk pergerakan kemarin mmg makan banyak la utk kaki scalper yg ada kelapangan ngadap chart UC....terbaik masta

anyway pepagi ni dah intai peluang signal GU .....kita tunggu tengok sampai ke tidak nih sbb masuk post dah lewat....
[Image: bvbvc.jpg]
Reply
Thanks given by:
#15
yg atas tu dah capai target

[Image: bvbvyf.jpg]

tunggu peluang pada EU pulak nampak cam cantik jer....
kalo ikut teknik BvB mmg strong kalo dah masuk dlm zon selling pada garis confluent ni...apapun jgn lupa perhatikan PA

[Image: bvbvf.jpg]
Reply
Thanks given by:
#16
tahniah masta... mau tumpang belajar (Y)
Reply
Thanks given by:
#17
(03-19-2013, 04:27 PM)ahmisuhairi Wrote: tahniah masta... mau tumpang belajar (Y)

Boleh jer tapi sy ni tahap nubis kubis jer...hehe
elok kita sama bincang dan belajar

Cer tgk setup BBMA ni.... H1 dah cucuk lower BB dan dlm keadaan flat/mendatar so kita enter di M15

[Image: bvbve.jpg]

yg ni EU pun sama gak...baru jer langgar TP

[Image: bvbvy.jpg]

ni yg GU chart baru je close

[Image: bvbvj.jpg]

cukuplah utk hari ni sebab skrang saya scalp dalam sehari biasanya pagi, tgh/ptg dan malam saja...
itupun jika ada setup cun kalo x der lepak tepi jer dulu... mlm kalo ngantuk tutup chart then tido....
disiplin ni yg susah sikit nak ikut sebelum pada ni.... pasal tu lah post asyik masuk longkang sajer.....
org kata gatal tangan nak trade jer...... akui salah sendiri terima jer lah...
Reply
Thanks given by:
#18
(03-19-2013, 09:42 AM)irawsah Wrote: tunggu peluang pada EU pulak nampak cam cantik jer....
kalo ikut teknik BvB mmg strong kalo dah masuk dlm zon selling pada garis confluent ni...apapun jgn lupa perhatikan PA

[Image: bvbvf.jpg]

****bump****

dah terjun 100 pip...utk day trader ni mmg makan besar la....
Reply
Thanks given by:
#19
Intai2 di pagi hari kalo ada peluang.... hint kecik dah nampak tunggu confirm je lg....

[Image: bvbvo.jpg]
Reply
Thanks given by:
#20
signal GU lak yg muncul....ambik gak la
EU ngan UC tu kita tunggu lagi maybe ptg or mlm ni baru nak timbul kot....

[Image: bvbvf.jpg]

[Image: bvbv.jpg]
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)