Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Set n Forget Journal
#1
Smile 
Salam.
Ini adalah journal budak baru dlm fx yg mana update akan dilakukan bila ada masa terluang sajer....

ni yg kemarin punya Winking
[Image: 13084807.jpg]

hari belum close lg pasal target lebih pip kalo kena SL redho jerlah :p

[Image: bvbzw.jpg]

post yg atas tu dah kena SL +10 pip dgn sebatang cs bear...x pa asalkan popit so tunggu lg setup dominan yg lain
Reply
Thanks given by:
#2
Mata pun dah ngantuk ni x larat nak ngadap chart dah....
hari ni tutup kedai dgn 20 pip saja.....sambung minggu depan lak...

[Image: bvbys.jpg]
Reply
Thanks given by:
#3
terbaik Winking
[Image: 468x60-cloudhosting.jpg]
Reply
Thanks given by:
#4
tahniah bro da bukak journal.. :)
Reply
Thanks given by:
#5
tahniah.. ganas masta saya ni...

klu tuan tambah dgn analisa entry dan exit lagi best masta...blh saya tumpang belajar sama
Reply
Thanks given by:
#6
tq all... ni jernel budak baru masuk tabika...
bukan masta tp nubis kubis jer....
Reply
Thanks given by:
#7
tahniah.. alhamduillah
moga berjaya dalam dunia fx ni
Reply
Thanks given by:
#8
journal ni cuma utk memantapkan teknik yg di kongsi oleh masta wonderweiss kat sini http://portalkini.com/thread-178.html
Blh follow analisa teknik BBMA....cuma sy ada combine juga dgn teknik BvB spt ss di bawah.
Reply
Thanks given by:
#9
[Image: bvb2.jpg]

TAYOR Winking
Reply
Thanks given by:
#10
Pagi ada 1 post dgn BBMA setup cantik di M15 ambik sikit jer target...

[Image: bvb2q.jpg]

yg ni dah close... so tunggu setup seterusnya...

[Image: bvb2p.jpg]
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)