Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Samsung bakal lancar Galaxy S5
#1
[Image: 7bs_samsungbakallancar00.jpg]

Syarikat teknologi terkemuka, Samsung dijangka bakal mengumumkan telefon pintar Galaxy S5 pada hujung bulan ini di majlis Unpacked di Barcelona.

Jika ia dilancarkan kelak, Galaxy S5 mungkin akan menjadi rekaan terbaik bagi siri telefon pintar Samsung.

Menurut sumber dari sebuah portal gajet tempatan, Galaxy S5 akan dilengkapi dengan spesifikasi s pemproses 2.5GHz Quad-core Snapdrgon atau 2.0GHz Octa-Core 64-Bit Exynos, Soc, menurut ratau berbeza.

Skrin Galaxy S5 akan mempunyai paparan skrin 5.2 atau 5.2 inci AMOLED serta resolusi WQHD (2560x1440), dengan memori RAM 3GB berserta memori dalaman pilihan 32/64/128GB.

Telefon pintar tersebut juga akan disertakan dengan kamera 16MP di belakang serta kamera hadapan 3.2MP dengan bateri kuasa 3200mAh.

Ketika ini masih belum ada pengesahan dapat dibuat berhubung spesifikasi mahupun reka bentukar.
Reply
Thanks given by:
#2
design mesti sama ni. Cuma spec je tambah skit..
Bawa bertenang...
Reply
Thanks given by:
#3
(02-19-2014, 01:48 AM)kay_zack Wrote: design mesti sama ni. Cuma spec je tambah skit..

aa. Mmg design sama pun.. Buang masa je nak upgrade.. Sok kuar S6
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#4
[Image: celcom2_zps7f64b28c.jpg]

tak sabar nak beli dah,
uoll tau mana / pukul berapa mrk lancarkan Samsung S5 In tak?
macam mana dgn plan yang paling murah & best ?
Reply
Thanks given by:
#5
Signup dengan package... dapat s5 lebih banyak murah..
[Image: celcom1_zps7f272268.png]
Celcom ada pelancaran S5.. freebie tak ada tapi ada discount vouche.. tp untuk 200 customer shj
Nak pergi beratur awal lol..kalau customer yg pertama, tak tau mereka akan bagi yang hadiah s5 yg baru... kerana iphone5s launch tu, customer pertama dpt 2 biji iphone 5s yang baru .. perlu i pergi beratur 6pg? perlancaran tu mula @ 10am...
Reply
Thanks given by:
#6
orang yg suka gajet ni mmg akan beli punya Winking
[Image: banner468x60.jpg]
Reply
Thanks given by:
#7
Ada tak sesapa yang dah beli S5 ni. meh bagi review la. jgn la kedekut Winking

nk tanyer sikit, korang tau tak telco mana yg paling berbaloi untuk S5 nie. rasa cam nak beli je... hmmm
Reply
Thanks given by:
#8
bagi i bukan OK sangat Samsung S5 ni....
tak payah lah beli dengan upgrade sikit phone tu tapi jual mahal!!!
LAgi baik beli Samsung S4 yang sudah turun harga tapi spec agak sama
Reply
Thanks given by:
#9
pilihlah plan, jimat banyak. Saya buat banyak survey dan terdapat Celcom offer termurah, saya baru signed package Samsung S5 plan, sangat suka phone ini, especially camera functionnya sangat jelas.
Reply
Thanks given by:
#10
nak tengok you kena tukar no telephone tak.jika nak tukar, ambil jer telco package
jika tidak, beli phone saja
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)