Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SHOPBACK MALAYSIA | PULANGAN TUNAI SEBANYAK 30% ATAS PEMBELIAN ONLINE
#1
[Image: 1.png]

SHOPBACK MALAYSIA | PULANGAN TUNAI SEBANYAK 30% ATAS PEMBELIAN ONLINE | Haaa, mesti suka lettew bagi penggemar online shopping lepas baca tajuk Portalkini ni. Lepas buat pembelian secara online, dapat pula 30 % pulangan tunai / cashback. Tapi yang pasti, you all kena buat pembelian melalui laman web ni iaitu ShopBack. Dan yang pasti lagi, bukan sewenang-wenangnya you all dapat cashback macam tu je. Hiks.

Haaa, menarik bukan? So, lepas ni you all boleh ke website ShopBack untuk membeli belah secara online. Sedar tak sedar, dah banyak pulangan duit yang you all dapat. Buat simpanan masing-masing kat situ. Heeee. Apapun, serius ena dah makin tertarik nak membeli belah kat sini. Banyak betul jenama! Jenama yang ena suka dan mampu untuk dibeli. Jyeeahhh!






Malas nak membaca website, jom tengok video ni je. Semoga membantu.

Sign up FREE Account >>> ShopBack 
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)