Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rita Rudaini suruh minang cepat, siapa cepat dia dapat
#1Video sekadar gurauan

[Image: rit1_1484052838.jpg]

Kuala Lumpur: Pelakon popular Rita Rudaini kecewa kerana video yang dihasilkan untuk gurauan peribadi menjadi tular selepas disebarkan pihak tidak bertanggungjawab.

Rita berkata, video yang memaparkan dirinya meminta orang masuk meminang itu sebenarnya dihasilkan untuk gurauan dalam kumpulan WhatsApp ahli keluarga seorang artis yang dikenalinya.

“Sebenarnya, video itu dibuat hanyalah untuk gurauan antara kawan-kawan saja. Saya langsung tidak memaksudkannya dan tak sangka pula ia menjadi tular di laman sosial.

“Saya juga tiada masalah untuk memenuhi impian seseorang untuk bergurau atau menghantar video untuk mereka tetapi mereka perlu peka jika ia membabitkan golongan selebriti.

“Saya kecewa kerana kadang-kadang perlbagai persepsi orang kepada saya yang memegang status begini (ibu tunggal). Ada orang yang boleh terima video ini sebagai bahan lawak dan ada pula yang menghentam saya dengan mendakwa saya sangat terdesak pula,” katanya.

Rita berkata, selepas ini dia akan lebih berhati-hati untuk menghasilkan video bagi memenuhi permintaan pihak tertentu.

“Saya juga mendapat tahu video itu menjadi tular dua hari lalu. Ahli keluarga artis itu sudah pun mengaku perbuatan mereka dan turut memohon maaf pada saya atas apa yang berlaku. Saya juga sudah menerima maaf mereka dengan hati yang terbuka,”katanya.

Rita berharap pihak yang terbabit akan lebih berhati-hati untuk berkongsi sebarang video berbentuk peribadi demi menjaga hati dan sensitiviti sebelah pihak sebelum berkongsi video itu dengan orang lain terutama di laman sosial.

http://www.hmetro.com.my/node/195996
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)