Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prospek Pembangunan Web
#1
Prospek membangunkan web yg komersial, blog yg mempunyai content menarik menjadikan web anda sebagai satu aset yg amat bernilai.

Baru2 ni carlist menerima pelaburan strategik

Quote:Di Malaysia, salah satu laman iklaneka berkaitan kereta yang boleh dikatakan antara yang popular di Malaysia adalah Carlist.my. Hari ini, syarikat tersebut mengumumkan yang mana mereka telah pun menerima pelaburan strategik daripada syarikat Australia – CarSales.com Ltd.

Daripada apa yang dikongsikan pihak iCar Asia, iaitu syarikat disebalik Carlist.my, mereka akan menggunakan wang pelaburan tersebut dalam terus membangunkan platform teknologi mereka, disamping pada masa yang sama mengukuhkan kedudukan jenama mereka di Malaysia.

Carlist.my dikatakan mempunyai lebih daripada 3,000 pengedar pada lamannya, dengan lebih 108,488 penyenaraian kereta. Dengan pelaburan ini, mungkin kita akan dapat melihat laman iklaneka Carlist.my ini terus diperluaskan, dengan lebih ramai menggunakannya dalam mencari kenderaan, disamping menjual melaluinya.

sumberL amanz

Apakah akan jadi 10 20 tahun seterusnya., Dan yg pasti dunia internet kian berkembang..

Jadi mulalah membina website anda hari ini Winking
utamamm dad datdat padam..madhyam padam thuchuk thuchuk
khanishtham thudthudiii padam..sursuria pran khatkam..!!!!


[Image: TTU3tZW.jpg]
Reply
Thanks given by:
#2
mcmana nak start built up web ye.. ada panduan tak
Reply
Thanks given by:
#3
(03-21-2013, 11:15 PM)zahrinfx Wrote: mcmana nak start built up web ye.. ada panduan tak

masuk kursus pun ok rasanya. tapi kebanyakkan kursus kat malaysia ni basic2 je..
BUKA AKAUN FOREX ANDA DISINI | SERVIS MEMBEKAL DAN MENCETAK PERALATAN T-SHIRT WHATSAPP DI 0183991568
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)