Portal Komuniti Informasi Malaysia Terkini
BTCClicks.com Banner
Hello There, Guest! Register Login with Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Promosi Raya!! Apa yg hot
#1
Raya in mesti ada byk promosi... Ada siapa nampak promosi yg menarik x?
Reply
Thanks given by:
#2
(06-19-2017, 05:25 PM)Mammun Wrote: Raya in mesti ada byk promosi... Ada siapa nampak promosi yg menarik x?

Lambatnya ko baru nk cari promosi... Erm... Yg aku tau Brg2 electronic ada promosi... dan lagi2 yg prepaid telco yg byk promosi je...
Reply
Thanks given by:
#3
(06-19-2017, 05:25 PM)Mammun Wrote: Raya in mesti ada byk promosi... Ada siapa nampak promosi yg menarik x?

Kau nak promosi apa weii. Time nak raya ni banyak promosi macam baju raya, kuih raya, pelita raya, sampul duit raya, langsir raya haha.
Macam2 laa yg ada raya kat belakang. Plan telco raya mcm xpax raya pun ada kau. Haa semua buat promosi laa kalau nak dekat2 raya ni. 
Kau nak yg mana, cer kabo. Frustrated
Reply
Thanks given by:
#4
(06-19-2017, 05:28 PM)RahmanK Wrote:
(06-19-2017, 05:25 PM)Mammun Wrote: Raya in mesti ada byk promosi... Ada siapa nampak promosi yg menarik x?

Lambatnya ko baru nk cari promosi... Erm... Yg aku tau Brg2 electronic ada promosi... dan lagi2 yg prepaid telco yg byk promosi je...

Biasa laa ni. last minute baru nak cari apa yg ada promosi. Time awal2 tu malas nak survey, nak dekat raya baru laa nak cari. Aku pun gitu jugak. 
Aku pun ada tengok plan telco xpax raya ada buat promosi. Aku tengok kat website haritu. Nerd
Reply
Thanks given by:
#5
(06-20-2017, 10:20 PM)Umaima Wrote:
(06-19-2017, 05:28 PM)RahmanK Wrote:
(06-19-2017, 05:25 PM)Mammun Wrote: Raya in mesti ada byk promosi... Ada siapa nampak promosi yg menarik x?

Lambatnya ko baru nk cari promosi... Erm... Yg aku tau Brg2 electronic ada promosi... dan lagi2 yg prepaid telco yg byk promosi je...

Biasa laa ni. last minute baru nak cari apa yg ada promosi. Time awal2 tu malas nak survey, nak dekat raya baru laa nak cari. Aku pun gitu jugak. 
Aku pun ada tengok plan telco xpax raya ada buat promosi. Aku tengok kat website haritu. Nerd
Ko guna xpax ke??? Telco lain ada buat promosi utk Raya in x?? Nk beli utk ank phone baru... Sim pun kena... Biasanya mereka guna pon aku.. tengok youtube... Biasalah bdk2 zaman skrg...
Reply
Thanks given by:
#6
(06-20-2017, 10:16 PM)Umaima Wrote:
(06-19-2017, 05:25 PM)Mammun Wrote: Raya in mesti ada byk promosi... Ada siapa nampak promosi yg menarik x?

Kau nak promosi apa weii. Time nak raya ni banyak promosi macam baju raya, kuih raya, pelita raya, sampul duit raya, langsir raya haha.
Macam2 laa yg ada raya kat belakang. Plan telco raya mcm xpax raya pun ada kau. Haa semua buat promosi laa kalau nak dekat2 raya ni. 
Kau nak yg mana, cer kabo. Frustrated

Byk sangat la.. Tapi tahun in rasa kuih raya ada mahal sikit. Tadi ada cakap tentang xpax.. Tapi line dia ok x?? Tempat aku kat shah alam area... Utk ank aku... rumah dah ada wifi... nak check je..
Reply
Thanks given by:
#7
Lazada ada Ramadan sales, cepat pi sapu barang
Reply
Thanks given by:
#8
(06-21-2017, 01:16 PM)FakerIsBest Wrote: Ko guna xpax ke??? Telco lain ada buat promosi utk Raya in x?? Nk beli utk ank phone baru... Sim pun kena... Biasanya mereka guna pon aku.. tengok youtube... Biasalah bdk2 zaman skrg...

Celcom ada byk device promotion jugak
Reply
Thanks given by:
#9
(06-21-2017, 01:21 PM)FakerIsBest Wrote:
(06-20-2017, 10:16 PM)Umaima Wrote:
(06-19-2017, 05:25 PM)Mammun Wrote: Raya in mesti ada byk promosi... Ada siapa nampak promosi yg menarik x?

Kau nak promosi apa weii. Time nak raya ni banyak promosi macam baju raya, kuih raya, pelita raya, sampul duit raya, langsir raya haha.
Macam2 laa yg ada raya kat belakang. Plan telco raya mcm xpax raya pun ada kau. Haa semua buat promosi laa kalau nak dekat2 raya ni. 
Kau nak yg mana, cer kabo. Frustrated

Byk sangat la.. Tapi tahun in rasa kuih raya ada mahal sikit. Tadi ada cakap tentang xpax.. Tapi line dia ok x?? Tempat aku kat shah alam area... Utk ank aku... rumah dah ada wifi... nak check je..

Line celcom aku pakai sekarang ni okay je maintain laju. Balik kampung pun x laa slow pun. Atas kwsn jugak rasanye sbb ada kwsn yg tengah upgrade line coverage. Aku duk langgan xpax raya yg promosi ni sbb nak raya dah kan. Feeling2 raya gitu. Lagipun bagi freebies raya tu yg best. hihuk
Reply
Thanks given by:
#10
(06-22-2017, 11:04 PM)NurDeena Wrote:
(06-21-2017, 01:21 PM)FakerIsBest Wrote:
(06-20-2017, 10:16 PM)Umaima Wrote:
(06-19-2017, 05:25 PM)Mammun Wrote: Raya in mesti ada byk promosi... Ada siapa nampak promosi yg menarik x?

Kau nak promosi apa weii. Time nak raya ni banyak promosi macam baju raya, kuih raya, pelita raya, sampul duit raya, langsir raya haha.
Macam2 laa yg ada raya kat belakang. Plan telco raya mcm xpax raya pun ada kau. Haa semua buat promosi laa kalau nak dekat2 raya ni. 
Kau nak yg mana, cer kabo. Frustrated

Byk sangat la.. Tapi tahun in rasa kuih raya ada mahal sikit. Tadi ada cakap tentang xpax.. Tapi line dia ok x?? Tempat aku kat shah alam area... Utk ank aku... rumah dah ada wifi... nak check je..

Line celcom aku pakai sekarang ni okay je maintain laju. Balik kampung pun x laa slow pun. Atas kwsn jugak rasanye sbb ada kwsn yg tengah upgrade line coverage. Aku duk langgan xpax raya yg promosi ni sbb nak raya dah kan. Feeling2 raya gitu. Lagipun bagi freebies raya tu yg best. hihuk

Freebies raya yg promotion xpax tahun ni siap ada cash voucher lazada weii. Aku suka yg ni sbb aku duk selalu beli brg online walaupun RM10 je. Lepas laa beli 2 benda lagipun sekarang nak raya ni banyak barang kat lazada tengah sale. Late night internet pun okay laa sbb boleh laa layan movie malam2. Aku pun jenis tido lambat.
Reply
Thanks given by:


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)